Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги овие Хамбург бе ... мамето нивно ... ги изиграв да не победат со 7 разлика они на полувреме 10 :facepalm: Резултатов надвор од секоја логика .. коа немаа европски обврски се мачеа да победат со 3-4 разлика а баш сеа коа имаат најзгуснат распоред они 10 разлика прво .. ебати среќата.

10 разлика еј ... факинг Пелистер ќе издржеше на полувреме да не изгуби толку многу ... иди па фати спортска да те видам

Виљареал од 5-та минута ке си остане 0-1, а тим 2 ја имам играно :D

1 + прво, Алкмар - Ајакс и Алкамр утнале пенал у 33 минута :tapp:

PSG губи дома, Интер и Удинезе без удар на гол во прво полувреме[DOUBLEPOST=1395952288][/DOUBLEPOST]
Jaс знам дека не може да промениш валута на bet365
може ама ти го дуплираат акаунтот т.е ти прават потполно нов акаунт, го имам правено ова

PSG губи дома, Интер и Удинезе без удар на гол во прво полувреме[DOUBLEPOST=1395952288][/DOUBLEPOST]
може ама ти го дуплираат акаунтот т.е ти прават потполно нов акаунт, го имам правено ова
e moze li da smenam ja da ne idat parite na karticata koga povlekuvam pari , tuku da bide na skrill , moze li toa , a staeno mi e na karticata koga go pravi akanutot , :rolleyes:

Виљареал, све да ви ебам по ред!

За денес

Сосиедад 1
Леванте 1х
Виљареал х2

2,9 коеф во Спортлајф

Не си се послушав и ги додадов и Србија ракомет.... ако искочи и Леванте си испаднав глупак :D

e moze li da smenam ja da ne idat parite na karticata koga povlekuvam pari , tuku da bide na skrill , moze li toa , a staeno mi e na karticata koga go pravi akanutot , :rolleyes:
за повлекување пари бет365 има некое специјално правило со кој метод депозитираш со тој да вадиш, ако користиш повеќе методи за депозит при повлекување ти ги делат некако парите процентуално зависи со кој метод колку си депозитирал

A ako depozitiras so paysafe kako se podignuvaat?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom