Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо мислиш може ли Вава да му земе сет на Надал гледам над 3,5 сета има солидна квота 1,80

Може а може и не... Од можни 30тина сетови досега нема ни еден земено. Тоа е психички голем товар, макар што игра супер цел турнир, ама па и знаеме Рафа како ги тероризира сите што имаат еднорачен бекхенд...

Дами и господо, еден од најупешните тикети во историјата на обложувањето:

1620498_342690905873567_1380979661_n.jpg

Ова ми се нема десено до сега! :D

01:00 Montreal : Washington 1 @ 2.00
02:00 Dallas : Pittsburgh 2 @ 2.10
03:00 LA : Anaheim 1X @ 1.49
20:00 Cercle Brugge : Charleroi X @ 3.10
20:00 Ajaccio : Sochaux X прво @ 1.90
20:00 Valenciennes : Lorient X @ 3.00

110 коефициент.

Милсап 19.5 плус.Тиг,Керол,Хорфорд не играат треба лесно да влезе

Гледам нешто нервозни сте, па ајде да ви понудам нешто за утре :icon_mrgr:

Торино-Аталанта 1 @1.8

Торино е одличен тим, во одлична форма, игра на домашен терен со сите поважни играчи достапни, Имобиле е одличен сезонава има дадено 10 гола. Аталанта од друга страна на гостински терен има скор од 1 победа, 1 нерешено и 8 порази. Претежно домашен тим се, па дури и нерешеното против Џенова го извадија едвај во 95та мин.

Парма-Удинезе 1 @2.05

Парма има исти бодови со Торино, многу слични тимови се и двете во одлична форма. Малку на среќа победија минатото коло против Киево на гостински терен, ама во последните 3 натпревари имаат 3 победи. Како минус може да се испостави неиграњето на Лукарели кој е казнет, ама сите други се тука. Од друга страна Удинезе е катастрофа сезонава и нека не ве залажува победата против Милан со никаква игра во средата. Слаби се ептен, минатото коло од Лацио изгубија со играч повеќе. Во последните 3 натпревари имаат 3 порази во Сериа А.

Сампдорија-Болоња исто така може да се проба кец, пред се затоа што Коне нема да игра за Болоња оти е казнет, а Сампдорија минатото коло одигра одлично против Јувентус и немаше среќа да извади подобар резултат.

Ливорно-Сасуоло не може никој жив човек на овој свет да ја погоди па затоа топло ви препорачувам да ја избегнете :D. Единствено малку око ми фаќа играта Ливорно гол да даде на 1.3 коеф. ама не вреди за тим кој нема постигнато гол 3-4 кола да се тресеш на тој коеф. и покрај никаквата одбрана што ја има Сасуоло.

Милсап 19.5 плус.Тиг,Керол,Хорфорд не играат треба лесно да влезе

И Перица.:pipi:

Тоа значи чист 1 .

Тиг не дека игра нешто посебно последно време,ама се наоѓа пак.Ипак стартен плеј им е.Керол многу добро играше.Хорфорд не се ни рачуна.
Перо им вршеше работа исто.

Сега со Шродер и Ајон ќе се малтретираат.:pos:

Очигледно е дека танкаат Милвоки,ама треба да се будали да не ги победат на Атланта во ваква состојба.

Дај бе наполи нека ја врти некако! Ајде нека проработи магијата! Да ме извадат од гомнава денеска.. потоп невиден ми направија дортмунд и волфсбург!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom