Кит нападна човек - во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
Wooooow ima kit u Skopje,woooow duri vo nasata sredena zooloska,wooow se gordeam so svojot grad.Hahahhahaa ama tipov grevce ko od nekoj crtan film da e izlezen...

:placko:Сочувство.... сега китот за награда ќе добиел една недела во Вардар! Само им било страв да не ги преврте бродовите...

Рекламава во превод значи
Дури кога ќе ви испадне кит во зоолошката во Скопје,од 14 метри должина, дури тогаш ќе добиете оштета од нас.:pos2: :pos2: :pos2:

...se "naduvale" urednicite...nishto vishe.:pos2:

Го нападнал кит, па паднал во кафез со лав и за крај си ја лупнал главата од табла. Браво бе батка :pos:

whale.jpg

само се мислам со саати денеска на шо биле и тие шо ја дале веста во ВРЕМЕ а бога ми и уредниците кај биле и шо праеле...........ххххммммм Открив!!!!!! Биле да пасат на околните пасишта со нивните пријателки жирафите!!!!!! :pos2::pos2::pos2:

си го замислувам настанов, добра комедија би испаднало

А да се организираме и да отидеме до зоолошка?

Башка и мајмуните ке си ги видам

Coca-Cola1981 напиша:
само се мислам со саати денеска на шо биле и тие шо ја дале веста во ВРЕМЕ а бога ми и уредниците кај биле и шо праеле...........ххххммммм Открив!!!!!! Биле да пасат на околните пасишта со нивните пријателки жирафите!!!!!! :pos2::pos2::pos2:

Истото го мислевме сабајлево со колегите/колешките и професорот, е ама на никој не му текна да прочита од страната што пишува..
:kesa:
Битно, се изнасмеавме, така да.. секоја чест за рекламата.

Кит во зоолошка во Скопје?:nesvest:
Па уште во базен фино си се дружел со патките?
Па храбриот чувар скокнал во кафезот кај страшниот лав?

Уауууууу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom