}I{BuTtErFlY
You want ME
кога ке ви е собирот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со гордост ви го претставувам првиот македонски собир на KISS ARMY во Македонија.
![]()
Тој со Џин Симонс маица е the Carpenter, а тој во средина на првите две слики сум јас. Другите тројца не се членови на форумов.
Собир пак ќе организираме (официјален на KISS Army, иначе неофицијални иаме секој ден) тек почетокот на август. Некој заинтересиран за приклучување кон армијата?
:pos2::pos2::pos2:друже нема проблем ако сакаш од сабајле до вечер испрашувај ме а може и да пеам и играм??:pos2:Додај ме на мсн прво да те испрашам колку знајш за KISS, па после ќе ти кажам кога шо како собир.:back:
Супер бенд ! Многу јаки песничиња им се Beth и Detroit Rock City а ептен луда им е War Machine.Што се однесува до Forever - една од најдобрите рок балади со фантастичен текст, иако не ми се допаѓа што малку ги имаат изоставено гитарите освен солото на крај негде што е.На крајот на краиштата ништо не е совршено но како и да е Forever останува некаде на врвот на мојата топ листа на рок балади.
Поз:helou: