M
M del Mar
Гостин
па онака го кажав тоа, ако се најде некој паметен ќе ни отвори де...видиш ни отвориа триста работи, зш да не се надеваме и на тоа :helou:Oзбилно или од памет стреска?
па онака го кажав тоа, ако се најде некој паметен ќе ни отвори де...видиш ни отвориа триста работи, зш да не се надеваме и на тоа :helou:Oзбилно или од памет стреска?
Лош хумор.Пијам Кисела вода.
И онаа со лимон4иња ми е убава.
Има луѓе со не пијат :uvo:
Што ќе ни е седмица бе Ги имаме Оле и Sunrise:pos2:Јас живеам во зградата над Екпоус во квадратот, зелените згради кај Борис.
Иначе К.Вода има се, ми се свиѓа населбава, Аеродром има и Мкднллдс и 7ца, за тоа ми е криво само
Од кај нас до центар ти требаат 10 мин до 15 пешки од Аеродром има да одиш до центар еден саат.
:baeh:
Taa eЕј не сум ја пробал лесковачката, некој ми рече дека била лоша. Но мора да се проба.
А пекари Цујо и таа по скаличките надоле кај една плава шо работи , таа да не е Оле?
хаха, нема некој кој што не ја обожава...:pos2: сите сакаат од кај неа да јадатAх Оле Оле.
Кај се наоѓа оваДобро бе? Бива ли Каспер да го забораите? Најбољи хамбургери има таму.
Одма до економско/Одма карши Big Burger. Обавезно да јадете хамбургер со селско лепче од таму.Кај се наоѓа ова
одма спроти манго, кај тоа за коли сервис ли што еКај се наоѓа ова
Знам кое е Незнам зашто али секогаш ги одбегнувам тие сендвичари. Ваљда заради лошото искуство со МакиОдма до економско/Одма карши Big Burger. Обавезно да јадете хамбургер со селско лепче од таму.