Кисела (минерална) вода

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Пиете ли кисела вода?

• Пијам

Гласови: 122 45,9%
  • Нешто измеѓу

Гласови: 75 28,2%
  • Не пијам

Гласови: 69 25,9%

• Вкупно гласачи
    266
Минерална вода - дар од Боговите! :vozbud: Ја обожавам. Дома нон стоп има цели пакети Кожувчанка, а бидејќи обичнава од чешма сакс, си пијам минерална и супер ми е!
Често се случува да испаднам на „кафе“ а да завршам со 2-3 шишиња Бонаква Медиум пред мене.. Мераци :pipi:

пијам ама несакам многу газирана.Омилена ми е бонаква медиум и лимонче внатре...уживанција:je:

Кај нас во БГ има и кисела вода па не се пие много.Тука има само минерална вода во пластмасово флаше кое е 11 литра и пиеме от неа.Има две убави марки- Devin;Bankq

Pijam kisela voda koga custvuvam deka ke dehidriram u sekoj moment...A cesto se desava...Pelisterka i Gorska pijam najvise.

Јас пијам само Аеродром, Кисела Вода не.. Кога како вртам и на Ново Лисиче...:D:D:D

скоро ич не пијам кисела вода... некако не ми се допаѓа.. Единствено неколку пати иам во животов пиено кисела вода... Кога би бирала.. тоа би било Knjaz Milos , а може уште и со вкус на лимон..

Ни јас не пијам никогаш...тапа ми е...после пијанство подобро ми е со јогурче

Пијам и тоа најмногу од природните извори. Покрај патот за грција така тече природна вода, само има малку отповеќе вкус на железо, и е помалку газирана. Инаку и оваа што се продава е супер, кога има дома, најмногу на лето, само таква пијам. Обична вода ретко.

Пијам Пелистерка лајт,горска ,добра вода и др.Добра е некад да те освежи

Само ко ќе нема нешто поубо за пиење :) Најчесто Пелистерка, и Горска понекогаш.

Од кислела вода пијам само добра вода light и понекогаш пелистерка light. Обичниве се премногу газирани особено пелистерката

Од кисела вода пијам само пелистерка, чат пат и Горска.

Немам ништо против киселата вода, ама многу време немам пиено и гласав за "не пијам". :toe:

Пијам Пелистерка, најуба ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom