Кисела (минерална) вода

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Пиете ли кисела вода?

• Пијам

Гласови: 122 45,9%
  • Нешто измеѓу

Гласови: 75 28,2%
  • Не пијам

Гласови: 69 25,9%

• Вкупно гласачи
    266
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Пиете ли кисела вода, не пиете ли? Ако пиете која ви е омилена итн ...

Јас многу реткооооо пијам кисела вода, еднаш во годината, колку да се рече дека сум пиел :)

Не пијам кисела вода ич не ја можам!
Ама некогаш под принуда или поради такви околности,се напивам по малце и после цел ден не ми арно!:toe:

Кисела вода само после пијанство.:)

Не знам зошто, ама воопшто не ми е освежителна, нити ми има некој посебен вкус.

не пијам обична вода , а камоли кисела..:)..не пијам ич , уствари многу ретко..ептен ако неам ништо друго при рака :smir:

Еднаш ко мала се напив и ептен ми беше грозна па од тогаш не пијам. И уште еднаш пиев со сок на растварање и ми се слоши. :devojce:

Јок не пијам ни ме освежува ни ми гаси жед ни бутур не ни сфаќам зашто ја пијат луѓе:toe:

Не пијам кисела вода
Имам пробано , но веднаш добивам некој нагон за повраќање

И јас не пијам кисела вода...незнам зашто али неможам да ја поднесам...

ni jas od gazirani samo k.kola i pepsi :):):) a zs pa nekoj vikaat i deka zdrava bila .....

Кисела вода...хахаха,и што е тоа?
Си земале вода од некаде,ја газирале некако и напишале дека во неа има вакви или такви минерали,без кои ке останеш стерилен и нема да пораснеш и да си фатиш женска:pos2:
Стварно,нема замена за обичната вода,а киселата не ни ја гаси жедта,така да не си ја исполнува основната функција на вода.Ја срами водата бе...:pos2:

пијам , најчесто горска :) .....нај симпатично шише има :pos2:

Пијам и тоа премногу.Може да ми се случи кога сум на кафе седната,да си порачам две до три Бонаква Медиум(стриктно медиум оти мразам многу газирана),а по дома,обавезно имам Горска со лимон.Ми се има случувано да седнам сама и да испијам цело шише од литро ипол.Незам зошто ама поубав газиран пијалок од киселата вода според мене нема.Омилена ми е!

Порано ич неќев ама летово некако многу почнав да ја пијам, и сега есенва пак не ја пијам, на периоди изгледа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom