- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
беше во Gravity ама скап е за наш стандард бе, навистина го бива се ок али кога настапува кај нас поготово во некое провинциско место нека има осет за цената
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јбг друже, ама дечкото е име од светски калибар, ако овдека го знаеме како изработувач на саундтраци за наши филмои и сличново светот го ценат како артист со огромно досие како и колаборации со фаци опасни, кои што овде не се толку познати, оправдано дека не сме центар света
Македонскиот комплекс - ако некој не знаеш значи не го бива па шо сака нека е
Ама сепак мислам дека за пред домашна публика треба малце осет, со оглед на тоа до кое дереџе сме стасани :wink:
Јас не мислам дека беше скапо. И ептен се согласувам со тебе дека подобро е да прескокнеш еден викенд отколку да пропуштиш настап на ваков човек.Скапо било? Колку била цената на картата? Ако е помалце од 500 денари, не е скапо, секој викенд по толку тошите, еден викенд вреди да се прескокне за на Џајко да се отиде..
И, кога настапува се цела екипа, нормално дека ќе биде поскапо, го дели ќарот со уше 4/5 души..ако не и јаче..
Скапо било? Колку била цената на картата? Ако е помалце од 500 денари, не е скапо, секој викенд по толку тошите, еден викенд вреди да се прескокне за на Џајко да се отиде..
И, кога настапува се цела екипа, нормално дека ќе биде поскапо, го дели ќарот со уше 4/5 души..ако не и јаче..
Јас не мислам дека беше скапо. И ептен се согласувам со тебе дека подобро е да прескокнеш еден викенд отколку да пропуштиш настап на ваков човек.
Цената беше 300ден. ама повеќе од пола кои беа не платија карти... А за на Џогани, Фанки Џи и слично не им беше скапо по 200 ден да плаќаат сите...![]()
prv pat bev na kiril letovo so pomina vo srtuga na fonetika,i svarno e mnogu dobar tipot
mnogu dobro ne iznaskoka
Ги имам Homebound и Religion and Sex од Кирилчо.. ако знае некој да ми дае линк од негов друг албум/трака...
Го имам [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ballet La Capinera. Утре или најкасно во недела ќе го аплоадирам и ќе ти го пратам.
:helou:
[/FONT]