Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро утро.А ја видовте ли сликата од тимот на Атлетико на примеот кај кралицата на Шпанија...Сите во одела и кондури, Кире во одело и патики
![]()
Добро утро.![]()
Абе мора да напишиш, не те фаќа сонот.Не ја видов на темава последниве страни, може и ја има ама не ми ја отвора нетов![]()
Карабатиќ и не им е толкава загуба.И без него се пак мега екипа....Атлетико,Кил,Барса се класа над остантите и скоро сигурни кандидати за фајнал форот.Копенхаген е тука некаде малце послаб,но мислам дека ако им се падне Берлин дека ќе отидат и тие во Ф4.Беше едно време со Карабатиќ ( сега знам ќе го спомниш Јиха) ама нема врска, не е толку силен како тој тим тогаш. Мадрид или Барса би требало да бидат шампиони.
Кил не е најмоќната екипа на свет. Атлетико Мадрид и Барселона се!Мислам дека Атлетико оваа сезона е зрел за финале во фајнлфор без разлика дали ќе биде со Барса или Кил, со првите веќе си ги одмерија позитивно сметките, Кил е можеби најмоќната екипа во свет ама не е и непобедлива се работи за еден меч позитива за Кил е што ќе играат во Келн.