Кире Лазаров

• Креатор на темата Креатор на темата girl*
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto ne se potfrlile,naprotiv postignaa ogromen uspeh,i da zavrsime kako 12ti nisto strasno,ova e odlicen rezultat,razsmisli malku...normalno e deka po pobeda nad polska i rusija nadezta za polufinale malku porasnaa i kaj nas i kaj niv no sepak treba da sme zadovolni i so toa sto go postignaa...koga ke se vratat od hrvatska treba da se precekaat na aredrom...zasluzuvaat ostavija srce na teren
pozz...
Затоа напишав МАЛКУ.... Овај состав е спремен за повеќе од она што го прикажа до сега. Според мене, можеа и медал да освојат. Сепак, добро е и она што го покажаа, дека Македонија не е за потценување.

Колку што е Македонија блиску до пласман меѓу ТОП 10 светски репрезентации толку капитенот Кирил Лазаров, кој на досегашните седум натпревари постигна вкупно 70 гола, дури 23 повеќе од Хрватот Иван Чупиќ (трет е Полјакот Томаш Тлучински со 46), е блиску да го собори рекордот од 86 гола на Кореецот Кјунг-Шин Јон од СП 1995 во Исланд. Значи му требаат уште 17 гола на два меча.

забранети се линкови до други страници - Џену Грл

77 ГОЛА
УШТЕ ЕДЕН МЕЧ СО 9 ГОЛА И Е ИЗРАМНЕТ, СО 10 НА ВЕЧНА ЛИСТА ПРВ!

Криво ми е само што нема да биде МВП на првенствово, ама се надевам ке биде прв на вечната листа.

Па јас мислам дека со кој и да играме треба да му пуштат па постигне 10гола. Едноставно заслужи да го запечати своето име во историјата на Светскиот ракомет.

Со среќа Кире, и со Господ напред.

Некој информација колку е вториот зад него?Ја мислам дека ќе го надмине тој рекорд против Ј.Кореа со помош на своите соиграчи.

Значи 86 гола е светски рекорд, со 10 гола против Јужна Кореја влегува во Гинис.

Сепак мислам дека треба да биде МВП бидејќи игра напад, одбрана, психолог, тренер уште лекар и голман да стане на репрезентацијата му фали. Не е важно што ќе направиме на последниот натпревар со Кореја важно е Кире да постигне 10 голови и да си го добие она што го заслужува. Сите треба да играат за Кире сега.
П.С. Се надевам дека државата и АМС ќе му дадат признание за тоа што ја носеше цела репрезентација на грб
Н А П Р Е Д К И Р Е !!!!!!
:olee:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ееее кире од кај стигна,откако си имаше проблеми тука со гимназијата,заедно некојпат на тренинг,до светски рекорд...ццц...

И јас мислам дека треба МВП доволно е да се погледне дека има најголем број асистенции и најмногу голови.Утре ќе видиме дали ќе постави нов рекорд во постигнати голови.:wink:

нема шанси да го одберат лазаров..ако стигнеше Македонија во завршницата можеби вака нема шанси

Kире Лазаров моментално е како што се Роналдо и Меси во фудбал:toe:

Aлал да му е. Да даде господ секогаш и сегде да е најдобар стрелец.

За следниве првенства нашите нека му га мислат многу подобро да го искористат, а не само од него да чекат:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom