Кино Милениум и Рамстор

• Креатор на темата Креатор на темата inteleghenca
  • Време на започнување Време на започнување
ВО 13 и во 16 часот го има, и после накај 19 мисалм
ехх ако го имаше накај 21 22 топ ке беше.. гуглам али неможам да најдам точна и нформација.. ако има некој плс нека пише ПП

Имаше некоја промоција мислам или најава за Рамстор киното дека ќе доаѓале многу нови филмови као Wolfman, Hurt Locker и сл. Може ли некој да ја потврди информацијата или да каже ако знае?

Имаше некоја промоција мислам или најава за Рамстор киното дека ќе доаѓале многу нови филмови као Wolfman, Hurt Locker и сл. Може ли некој да ја потврди информацијата или да каже ако знае?

Wolfman со сигурност ти тврдам дека ќе иде наскро. Имаше реклама на Канал 5 заедно со Алиса во земјата на чудата, која почнува да се емитува од утре.

Иначе гледам нешто по сајтовите, што е тоа што на програма во Рамстор го има Титаник за викедов?!?!:toe:

Прашање
за колку време филмот ќе го има кај нас во кино ако во америка премиерата е пример утре ?

Ќе биде добро ако го набават последниот филм на Хари ПОтер кога ќе искочи.

Прашање
за колку време филмот ќе го има кај нас во кино ако во америка премиерата е пример утре ?

Па некогаш се случува да има и иста премиера и овде, но се‘ зависи од тоа кој филм е во прашање. 2012, Аватар, и др имаа светски премиери истиот ден и кај нас :)

Фала и на двајцата
Инаку ме интересираше конкретно за Пила (saw 3d) пошто е 3д па очекувам да го гледам у кино со наочаре :)

Фала и на двајцата
Инаку ме интересираше конкретно за Пила (saw 3d) пошто е 3д па очекувам да го гледам у кино со наочаре :)

Бугарија - IMAX. :)

Или па Грција, ама мислам дека е обично 3D, не-IMAX, бидејќи немаат такво кино они.

Нели во Кино Милениум можеше да се гледа 3D???

и мене ме занимаше за пила дека у 3д да го гледаме , и мора да може да се гледа и кај нас , пошто памтам дека имаше проекција на СПАЈ КИДС 3Д !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom