Kingdoms of Amalur:Reckoning

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. Gonzo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Мислам дека нема тема за оваа игра па ако има тема веке отворено нека иде оваа во канта.

Играва само што почнав да ја играм се состои од 4 раси Алмаин тоа се humans,Dokkalfar dark elfes,Ljoasalfar тоа се light elfes и Varani друг тип на humans,секоја раса си има свои предности и е погодна за посебена спецификација или таленти,зависи што сакаш да играш,класично рпг :D
Значи gameplay-от ми се свига многу,брзо акционо рпг што обожавам некам споро како Skyrim не дека е лоша игра но оваа мислам дека е поинтересна токму ради брзиот combat.
Приказната е стварно одлична,многy ja фалат,огромна е како на Skyrim и играва ветува многу:)

Играва е излезена почетокот на Февруари.
Еве проценете сами.

Добра е јас ја играм уште од кога излезе на почетокот ја играв активно а сега не ја имам чепнато .. големи се квестовите.. за еден квест да извршиш треба да се отепаш од одење ..

Луѓе, како ја играте играва? Ги вршите тие споредните квестови или само главните? Вршев некое време споредни ама ме замрзе, ептен многу ги има а нестрплив сум да ја играм главната приказна.

Луѓе, како ја играте играва? Ги вршите тие споредните квестови или само главните? Вршев некое време споредни ама ме замрзе, ептен многу ги има а нестрплив сум да ја играм главната приказна.
Многу е мачно .. да ги вршиш сите квестови .. ке се отепаш во одење .. барем да имаше нешто коњ побрзо да одиш како на wow..

Многу е мачно .. да ги вршиш сите квестови .. ке се отепаш во одење .. барем да имаше нешто коњ побрзо да одиш како на wow..

Да бе тоа и ја си мислев, бар маунти да стаеа...

Тоа е една негативност на играта,што нема маунти.

Добро бар има Speed Travel, тоа е доста згодна работа. А сеа ми текна, и во Guild Wars 2 има нешто слично на Speed Travel, a исто нема маунти. Изглеа мора или едното или другото, двете заедно во една игра - никако!

Добро бар има Speed Travel, тоа е доста згодна работа. А сеа ми текна, и во Guild Wars 2 има нешто слично на Speed Travel, a исто нема маунти. Изглеа мора или едното или другото, двете заедно во една игра - никако!
Во Skyrim ги има и двете заедно па пак е добра игра,само не ми се свига што многу е пасивен combatot.

Не е лоша играва ја играв пред едно 3-4 месеци имав 37 левел rogue assassin како се вика не ми текнува интересно беше со тоа Feablades јаки комбоа има и плус едно 10 магии имаш за другите класи незнам не сум ги пробал знам што гледав може да направиш мешавина од warrior и mage или од warrior и rogue вреди да и се даде шанса на играва не зезајте не правите споредби со Skyrim зашто Skyrim е мајка :)

Леле како се заебав аууу на последниот квест од Warsworn коа ме праша тој на К (не памтам како се викаше), нешо ме праша "Would you want to be my instrument", ја не размислив и прифатив, и морав да си ги преддадам и убијам соборците! И сеа сите од Warsworn ме мрзат и ме напаѓаат, и наместо да станам херој ме прогонија :mad::mad:

^Тоа ништо не е ти барем си ја свртил ти да видиш на мене што ми се деси.
Вршев еден сајд квест ми се избагира неке да продолжи и сега неможам fast travel :mad::mad::mad::mad:

^Тоа ништо не е ти барем си ја свртил ти да видиш на мене што ми се деси.
Вршев еден сајд квест ми се избагира неке да продолжи и сега неможам fast travel :mad::mad::mad::mad:

A не, не ја свртев, последнот квест за фракцијата Warstorm беше тоа.
А тоа е уште позаебано што ти се десило тебе, без fast travel не се игра.. Затоа од сега мануелен сејв ќе си праам од време на време и ќе се спасам ако има некои проблеми.
Ај, барем солиден бонус добив, и така билдам Might abilities:

58811815.jpg

A не, не ја свртев, последнот квест за фракцијата Warstorm беше тоа.
А тоа е уште позаебано што ти се десило тебе, без fast travel не се игра.. Затоа од сега мануелен сејв ќе си праам од време на време и ќе се спасам ако има некои проблеми.
Ај, барем солиден бонус добив, и така билдам Might abilities:

58811815.jpg
Кути се заебав што не правев мануелен сејв.
Иначе и јас така се заебав кога ја правев фае фракцијата не го утепав маиденот ја поштедив и сега сум озогласен во house of ballads никој ме неке али барем сум владител на house of ballads и добив добар бонус.
А багот мој не се поправа ке видам што ке правам.

Кути се заебав што не правев мануелен сејв.
Иначе и јас така се заебав кога ја правев фае фракцијата не го утепав маиденот ја поштедив и сега сум озогласен во house of ballads никој ме неке али барем сум владител на house of ballads и добив добар бонус.
А багот мој не се поправа ке видам што ке правам.

Ja го превземав местото на King Wencen во House of Ballads и ми се клањаат сеа, ама коа би бирал боље тие глупи елфи да ме мразеа отколку овие јаки воини. Али то е.. :/

A ова ли ти е тебе проблемот: http://gametipcenter.com/kingdoms-of-amalur-reckoning-fast-travel-bug? Нема чаре освен од ново да играш.

Ja го превземав местото на King Wencen во House of Ballads и ми се клањаат сеа, ама коа би бирал боље тие глупи елфи да ме мразеа отколку овие јаки воини. Али то е.. :/

A ова ли ти е тебе проблемот: http://gametipcenter.com/kingdoms-of-amalur-reckoning-fast-travel-bug? Нема чаре освен од ново да играш.
То е брат,Her righteous fury никако не го земај квестот гадно ке се сјебеш, од почеток нема шанси да почињам миљарда сајд квестови завршив и некој цели фракции а мејн квестовите уште сум на почеток,ке ја баталам играва што ја ебам :( иако е прејака ми се свига многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom