Кинеска кујна

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Pa toa sto imam probano...pilesko vo sos,spageti so morska hrana isto vo sos,toa mi se dopaga...:pipi:

МА ПОУБАВА ХРАНА ОД ИТАЛИЈАНСКА И МАКЕДОНСКА НЕМААААААА!
НШЕ СЕЛСКО МЕСО, ВЕШАЛИЦИ, ПИЛЕШКИ ПРСТИ, БУЕРК, БАНИЧКИ КАЈ ГО ИМА ТОА ПРСТИ ДА ПОЛИЖЕШ И НЕМА ПРОМАШАЈ ДАЛИ Е ВКСУНО И ЛИ НЕ СЕ ЗНАЕ НАЈВКУСНО
ИЛИ ДОБРА ПИЦА ЛАЗАЊА, БОЛОЊЕЗЕ ШПАГЕТИ... АХХХХХХХ:vozbud::vozbud::vozbud:

ако стаам кинеска храна во организмов после ке неможам да се опраам 200 години

Имам јадено и искрено ми се допадна. Иако многумина ми говореа дека е лоша сепак после првото јадено не мислев повеќе така. Тие вкусови на слатко месо се супер.

Имам јадено ми се допадна по вкус..:toe:

Бљак! Во Белград кога бев во тоа Кинескиот центар има и ресторан, толку ужасно смрдеше што од самата миризба почнуваше да ми се гади а не па да седнам да јадам.

Не сум пробал кинеска храна до сега..

Бљак! Во Белград кога бев во тоа Кинескиот центар има и ресторан, толку ужасно смрдеше што од самата миризба почнуваше да ми се гади а не па да седнам да јадам.

во еден од нашите сум била се вика Ѕвезден океан и верувај не смрди туку напротив убаво мириса, сепак има разлика од ресторан до ресторан.

Македонската и Италијанската кујна за мене се најдобри во цел свет.Кинеска не сум пробал и мислам дека нема да ми се допадне..

obozavam kineska. za u mk neznam kakva e ama tuka u amerika epen e dobra. plus si iam panda express odma do fakultetot. inaku sum probal zabji noze i se mn vkusni kako pilesko imaat vkus. a za jadenje so stapcinjata mn e tesko prviot pat ama koga ke se naucis epen e super. najinteresno e jadenje przen oriz so stapcinja :D

obozavam kineska. za u mk neznam kakva e ama tuka u amerika epen e dobra. plus si iam panda express odma do fakultetot. inaku sum probal zabji noze i se mn vkusni kako pilesko imaat vkus. a za jadenje so stapcinjata mn e tesko prviot pat ama koga ke se naucis epen e super. najinteresno e jadenje przen oriz so stapcinja :D
Аууу panda express се најдобри!! Поготово orange chicken највеќе мерак ми правеше....:vozbud:

Немам пробано ама изгледа нема ни да пробам.

Секој кој мисли дека е нешто одвратно, грозно, незамисливо за јадење, нека тркне до Ѕвезден Океан, карши руска амбасада.

Премногу добра и квалитетна храна, не е многу скапо, а верувајте дека чим еднаш влезете, ќе дојдете пак.

Моја препорака, пилешко со црни и бели печурки и никулци од бамбус или пилешко/говедско во слатко кисел сос.

јас мислам дека супер е кинеската храна. често дома ме викаат киневче или јапонче :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom