Killzone 3

• Креатор на темата Креатор на темата TheTimi
  • Време на започнување Време на започнување

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Прво да почнам со основното. Килзон е серијал кој е ексклузивен за Playstation системите уште од првиот дел. Првата игра беше за PS2, а втората и еве сега третата се на PS3. Килзон 2 беше позната по својата неверојатна графика и на времето кога излезе беше ФПС игра со најдобра графика на конзолите, а по тоа што видов од Килзон3 верувам дека ќе биде слична приказната и овој пат.

killzone3-beta-01.jpg

Во Killzone3 ќе има многу материјал за играње како прилично добар сингл плеер кој подржува Co-op играње, потоа има одличен мултиплеер со оригинален ранкинг и левелинг ап систем и за крај има и MOVE и 3D подршка.

sony-move-sharpshooter-kz3-rm-eng-600.jpg
Killzone-3-Move-Demo-Part-2-PAX-2010.jpg

Како што кажав има неверојатна графика и ќе биде во конкуренција на Crysis 2. Гејмплеј-от останува ист како во двојката (бавен, не COD style) и се додаваат по брутални melee напади кои ќе ги видите во следното видео.

Играта излегува на 22 февруари во US и 25 во Европа, се надевам дека повеќе PS3 сопственици ќе ја купат :)

Килзон 2 беше позната по својата неверојатна графика и на времето кога излезе беше ФПС игра со најдобра графика на конзолите

Најдобра или најфотореалистична... оти фотореализам != добро.

Не велам дека не е добра, во вакви скапи игри сликарите и аниматорите си ја завршуват работата, само велам дека ако е најфотореалистична незначи и најдобра.

Дап, би рекол и поодамна веќе. :)

чак пред 2 дена значи многу одамна :pipi:

Тhe Timi ako ти треба брз торент ке ти пратам.

значи има 2 верзии..

Killzone 3 EU JB PS3 No3D Movies RiP-MrBlack =22гб
Killzone 3 EUR JB-P2P = 41гб

Да бе стварно, точно 2 дена биле. :)

Па изгледа гледав некој лоадер или некоја колекција на тракериве, затоа ми се видело поодамна. Или многу рефреширам на bitgamer, па ми изгледа како повеќе време да прошло. :)

Иначе има 3D и Non-3D верзија, првата е 40 гига, втората е 25 гига.

значи има 2 верзии..

Killzone 3 EU JB PS3 No3D Movies RiP-MrBlack =22гб
Killzone 3 EUR JB-P2P = 41гб
Не сум јас со Jailbreaker :) Во петок ќе и направам пре ордер од сендит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom