Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Со Кили нашла оваа краставици да сади....

Сам си има кажано дека си игра и со живот и со закон, а богами и со нервите на дотичнава.

Дал да плачам ил да се смеам е работава :P

Однесувањето на Кили не доликува за на телевизија, но од друга страна го оправдувам бидејки преку глава ми е од ова новинариве и водителиве кои мислат дека ќе бидат успешни ако се безобразни и подли со било кој гостин, од чистачка до премиер. Не може така. Убаво си кажа човекот дека неможе било што да се прашува и кажува.
Нека и е ова поука на водителката, ако воопшто сфатила што се случува.

Не е убо вака бе, во емисија е, после нека и речи..ама свесно на сред емисија и вели вака па таа само читаше коментари од други што биле НАПИШАНИ а не измислени од неа, а Кили и вика а што ако некој напише вака и вака....се виде дека нервоза го фати пред да го речи тоа и беше како да сака да и се одмазди на водителката за коментари на други......Би реков БРАВО ако тој на својот ФБ профил напише "За сите шо мислат дека сум ваков и ваков да мѕ го начукам јас" а ова што го направи колку и да го Ѕверосувате, Величите ова што го рече е како што кажа сам Сељачки до даска.....
Пре би рекол дека е во право кога и кажа дека као професионалец треба да бира кои прашања да ги постави и прочита, зошто и во право е што ако некој и го напишеше тоа што Кили го кажа? :pos: Со кој памет директно или индиректно го прочита прашањето за тоа дали е наркоман? :tapp: алооооооооо.....Мада тоа нетреба да ја забринуе неа, ипак на АБ одеше тоа, да не искочеше клипов на you tube, никој појма ќе немаче за случкава, зашто ако неискочи на you tube, и да признаеш дека чоек си убил на АБ никој нема да те затвори, никој нема ни да дознае :нинџ:, толкава гледаност има телевизијава....

Не е убо вака бе, во емисија е, после нека и речи..ама свесно на сред емисија и вели вака па таа само читаше коментари од други што биле НАПИШАНИ а не измислени од неа, а Кили и вика а што ако некој напише вака и вака....се виде дека нервоза го фати пред да го речи тоа и беше како да сака да и се одмазди на водителката за коментари на други......Би реков БРАВО ако тој на својот ФБ профил напише "За сите шо мислат дека сум ваков и ваков да мѕ го начукам јас" а ова што го направи колку и да го Ѕверосувате, Величите ова што го рече е како што кажа сам Сељачки до даска.....

Доколку ја оправдуваш водителкава не знам што да ти кажам... пред се професионалец е и треба да знае како да се однесува со гости и што да ги прашува, прашањево и беше без врска На што си ? без разлика дали она го смислила или не, се гледа дека провоцира ама на крај си го доби.

Кили мајсторе!

p.s. некој од целата емисија да не има линк?

Дајте линк кај се случува дејството на фејсбук... јас утре ќе и го посакам итото што и Кили :vozbud:

Колку е ненормален :pos: Вака дрско треба со сите „новинари“ во Македонија !

Јао бре не било културно. Воислав Шешељ у Хаг пцуе корне, вие за една водителка од Ш категорија забравте гајле. Смешно е у пм, со каков страс го кажува тоа да ти го зачукам у уста :pos::pos::pos:

Како се попаливте, како да којзнае што паметно кажал србоманов.
Како прво, недолично е вака да се понаша во емисија, сепак зборува со дама, а ако не му се допадна прашањето, можеше на друг начин да одговори, а не да падне на ниво на оној што го напишал коментарот за него (ма да тој што коментирал според мене поставил добро прашање).

Како се попаливте, како да којзнае што паметно кажал србоманов.
Како прво, недолично е вака да се понаша во емисија, сепак зборува со дама, а ако не му се допадна прашањето, можеше на друг начин да одговори, а не да падне на ниво на оној што го напишал коментарот за него (ма да тој што коментирал според мене поставил добро прашање).

Добро прашање? Што има да дава изјава за таква приватна работа? Не можеш ти да го викнеш човек во емисија, да го ругаш и да му ги истакнуваш мааните, никој не е совршен!

Добро е кога зборува он за секој што ќе стаса и што треба и што не треба, а кога ќе му ја сп`знат него до глуждеви се напали како средношколец. Уметник?! (само слатко ќе се насмеам ) .​
П.С Не е он на ништо бе :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom