Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пре би рекол дека е во право кога и кажа дека као професионалец треба да бира кои прашања да ги постави и прочита, зошто и во право е што ако некој и го напишеше тоа што Кили го кажа?Не е убо вака бе, во емисија е, после нека и речи..ама свесно на сред емисија и вели вака па таа само читаше коментари од други што биле НАПИШАНИ а не измислени од неа, а Кили и вика а што ако некој напише вака и вака....се виде дека нервоза го фати пред да го речи тоа и беше како да сака да и се одмазди на водителката за коментари на други......Би реков БРАВО ако тој на својот ФБ профил напише "За сите шо мислат дека сум ваков и ваков да мѕ го начукам јас" а ова што го направи колку и да го Ѕверосувате, Величите ова што го рече е како што кажа сам Сељачки до даска.....
Не е убо вака бе, во емисија е, после нека и речи..ама свесно на сред емисија и вели вака па таа само читаше коментари од други што биле НАПИШАНИ а не измислени од неа, а Кили и вика а што ако некој напише вака и вака....се виде дека нервоза го фати пред да го речи тоа и беше како да сака да и се одмазди на водителката за коментари на други......Би реков БРАВО ако тој на својот ФБ профил напише "За сите шо мислат дека сум ваков и ваков да мѕ го начукам јас" а ова што го направи колку и да го Ѕверосувате, Величите ова што го рече е како што кажа сам Сељачки до даска.....
Освен ако некоја сака да и го зачука во уста.Ја мислам дека после ова ниедна водителка нема да го покани во било каква емисија![]()
кој знае што шмркал, али алал да му е ..
Сакам да ти го зачукам у уста ..![]()
Како се попаливте, како да којзнае што паметно кажал србоманов.
Како прво, недолично е вака да се понаша во емисија, сепак зборува со дама, а ако не му се допадна прашањето, можеше на друг начин да одговори, а не да падне на ниво на оној што го напишал коментарот за него (ма да тој што коментирал според мене поставил добро прашање).