Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа кај Кили се откачува некоја жичка на одредени зборови, тоа е има луѓе што држат до себе, за разлика од водителката
Сепак добро и го зачука

тоа се вика фројдовска грешка хаха, се издава потсвесно што му паднало на памет ѕвер.

Фројдовска грешка се смета дека настанува поради влијанието на некои несвесни ментални процеси, и силно потиснати мисли, желби и намери кои се трудиме да ги задржиме само за себе.

Фројдовска грешка настанува поради влијанието на некои несвесни ментални процеси и силно потиснати мисли, желби и намери кои се трудиме да ги задржиме само за себе.

Според Фројд речиси сите говорни грешки произлегуваат од упат на репресираните идеи кои преминуваат од несвесното во свесното па излегуваат на површина.

Оваа грешка се случува почесто кога лицето што зборува е нервозно, уморно или под дејство на алкохол. Неслучаен е примерот за лицата кои зборуваат во живо на телевизија или на радио и почесто прават грешки бидејќи се изложени на дополнителен стрес во моментот.

http://doktori.mk/element/view/4d9b9af60aee5/frojdovska-greska

КИЛИ РЕСПЕКАТ...а да не и го има зачукано овај :D :D :D
--- надополнето: 15 декември 2011 во 14:05 ---
КИЛИ РЕСПЕКАТ...а да не и го има зачукано овај :D :D :D

Не ми е јасно што гостува во вакви простачки емисии.
Изглеа се надева дека со вакво зачукуење ќе ги опамети самопрогласените "новинарки" :pipi:

Хахаха ја Искина :cuc:

А што па тој толку погоден се најде демек не знаат сите дека е наркоманче.

;)

Не е убо вака бе, во емисија е, после нека и речи..ама свесно на сред емисија и вели вака па таа само читаше коментари од други што биле НАПИШАНИ а не измислени од неа, а Кили и вика а што ако некој напише вака и вака....се виде дека нервоза го фати пред да го речи тоа и беше како да сака да и се одмазди на водителката за коментари на други......Би реков БРАВО ако тој на својот ФБ профил напише "За сите шо мислат дека сум ваков и ваков да мѕ го начукам јас" а ова што го направи колку и да го Ѕверосувате, Величите ова што го рече е како што кажа сам Сељачки до даска.....

Ама и го ВЛЕПИ Кили на спонзорушава ! Фино што ја направи партал до крај и не се повлече . Убав пример и даде дефинитивно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom