Kia Ceed, Opel Astra GTC или Seat Ibiza?

• Креатор на темата Креатор на темата Efendi Cande
  • Време на започнување Време на започнување
haha lugee od ovie tri koli kia definitivno nadvor kia kako marka od korea (mislam deka od tamu bese) e najslaba site modeli i se na osnova na hyundai, astrata e super ama e star model, definitivno ibizata fenomenalna e velat deka kvalitetot e na nivo na golf

Nemozam da se odlucam pomegu Astrata i Ceed zastoa sto dvete se dobri i mnogu mi se svigaat,ama pojce sum Kia Ceed

Опел Астра ГТЦ без никакво размислување.

Opel astre GTC v sekoj slucaj
1.Има многу добра линија.
2.Ентериерот ми се свиѓa.
Што има да филозофирам од овии 3 Astrata e naj doba.

Ја ја бирам астрата ич око не ми трепнуе, а и вчера сонував дека сум земал ваква али црвена беше :kesa:

Ако баш изборот мора да е меќу овие две тогаш Астрата, или па ако со семеен чоек Киата(зашо е со 5 врати, го мрзам она стани да седнам), ибицата недоаќа у обзир, си ја видел у живо ?! си седнал ?! не си седнал, знам, неможеш да седнеш, у моето и10че има поеќе место :/

Него за до кај тие пари земи си еден Mitsubishi Lancer....основниот пакет е одприлика тука некаде(13.500 мииислам, 13.900 максимум) ама е прилично мрсен :):). Да размислувам за кола од таа класа нишо друго не би одбрал.

Ако баш изборот мора да е меќу овие две тогаш Астрата, или па ако со семеен чоек Киата(зашо е со 5 врати, го мрзам она стани да седнам), ибицата недоаќа у обзир, си ја видел у живо ?! си седнал ?! не си седнал, знам, неможеш да седнеш, у моето и10че има поеќе место :/

Него за до кај тие пари земи си еден Mitsubishi Lancer....основниот пакет е одприлика тука некаде(13.500 мииислам, 13.900 максимум) ама е прилично мрсен :):). Да размислувам за кола од таа класа нишо друго не би одбрал.
Сите возила имаат изведба со 4 врати....

Астрата фефинитивно киата некако ми е грда а за ибицата мислам дека не е во ранг на овие модели мислам дека леонот е со овие.
ако би бил леонот јас сум за него.

Опел братче глеаш сите ги возат,сите ги купуваат,добри се,ги фалат...
:salut:

Efendi Cande kako mladic i nonshalanten gastarbajter se resi da si zemi astrice, pa valjda ke stutka i nekoe mlado pice :)

ЈАс би одбрал Pro Ceed :vozbud: и сметам дека Астрата GTC е подобро да се спореди ао него отколку со обичен Ceed.

Астра би одбрал без разлика дали е гтц или некоја друга. Линиите и се многу добри што придонесуваат на спортскиот изглед, но сепак не е далеку ни киата па ни сеатот кој сепак е постара кола само и е сменет малце дизајнот ништо ново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom