insence
VendettaQ
- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 12
Затоа што деца се админи.
--- надополнето ---
Ајде влагајте да играме![]()
Под кој ник играш бе
ПС: се е вака без конкуренција само слаби играчи?
Затоа што деца се админи.
--- надополнето ---
Ајде влагајте да играме![]()
Значи, поглупи админи од овие во животов немам сретнато.
Па добро мајка му стара, втор пат ви е ова идиоти едни глупи, влегувам со ник Pho0B1c) направив 7-0 и баниран ?!
Ја знам и „причината„ избушив двајца низ кутии, па КАЈ ДА ПУКАМ КО СТЕ ТАМУ АКО ВЕ УБИВ ЗНАЧИ ДЕКА ИМАМ WH?
И не, не ми треба unban, повеќе јас таму не влегувам, само ме интересира кој ме банира, bama ili addict3d2net?
Значи, 4 од другите 5 убиства ми беа, кога ја наместив бомбата, а кантерите идеа од база и еден од долго и јас од горе ги испукав, то е прво. Како второ требаше барем едниот да појди спектатор. Ете тој KinG* шо беше имаше 20-2 скор, па оти него не го баниравте? А за искуство, и најстар играч на планетава во CS 1.6 да си, пак абер немаш. Шо искуство имаш, 1000 сати играње на паблик сервери? А за хш дека ми беа убиствата, и аим да не имав, покрај то шо „имав вх„ или има некоја нова верзија на вх шо ги тепа играчите со хш?значи не ти беа само тие двајца што ги избушо низ кутиите тука и другите 5 убијства знаеше точно од каде излеваат и сите ти беа ХШ ,а те гледавме и 2цата ,а за искуство за кантер слободно можам да кажам дека имам ного и дека сум еден од најстарите играчи на кајгана серверот поз
и понапред како што видов донпаскал те киканл поради користење на вх ... така да уживај и ако ти се игре цс на кајгана серверот играј без вх ,а ако не имаш другу сервери играј тамуЗначи, 4 од другите 5 убиства ми беа, кога ја наместив бомбата, а кантерите идеа од база и еден од долго и јас од горе ги испукав, то е прво. Како второ требаше барем едниот да појди спектатор. Ете тој KinG* шо беше имаше 20-2 скор, па оти него не го баниравте? А за искуство, и најстар играч на планетава во CS 1.6 да си, пак абер немаш. Шо искуство имаш, 1000 сати играње на паблик сервери? А за хш дека ми беа убиствата, и аим да не имав, покрај то шо „имав вх„ или има некоја нова верзија на вх шо ги тепа играчите со хш?![]()
Абе, умрени едни, на стариот кгн сервер глас не ви се слушаше, сега се излижавте и станавте админи па нешто ми глумиш сега ако сакаш играј ако не не??и понапред како што видов донпаскал те киканл поради користење на вх ... така да уживај и ако ти се игре цс на кајгана серверот играј без вх ,а ако не имаш другу сервери играј таму
дете ој лечи комплекси да друго место и не ме замари веке ај поздравАбе, умрени едни, на стариот кгн сервер глас не ви се слушаше, сега се излижавте и станавте админи па нешто ми глумиш сега ако сакаш играј ако не не??
Паскал иначе за та грешка нема повеќе админ, алак му го одзеде админот, гледам и ти нешто такво сакаш?
1 Никој од нас не го СМУКА КУ,,Т на Алак како тебе ФАКТ е тваАбе, умрени едни, на стариот кгн сервер глас не ви се слушаше, сега се излижавте и станавте админи па нешто ми глумиш сега ако сакаш играј ако не не??
Паскал иначе за та грешка нема повеќе админ, алак му го одзеде админот, гледам и ти нешто такво сакаш?