kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Ајде и ја за едно два часа ќе се ставам.

M

marko 1996

Гостин
Се попукавме малце се на се добар серверот само треба да се доврши уште малце , пример коа ке пукне бомба да умрат кантери или коа ке ја добијат кантерите на време терорите да умрат , читерите да се скратат малце , лагот обавезно. Иначе ја сум *Dynamic*:)

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
За тоа кога ќе пукне бомбата кантерите да умираат не го ставаме. Читерите ќе се скратат, обавезно. И лагот ќе се смири.

M

marko 1996

Гостин
За тоа кога ќе пукне бомбата кантерите да умираат не го ставаме. Читерите ќе се скратат, обавезно. И лагот ќе се смири.
Имаше 2ца и ја се стаам на серверот манги се праат нешо демек гаси се играме 1вс1, незнам кај го виделе тоа на паблик сервер да играат 1вс1

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Во скоро време ќе се мења АЈПИ адресата, со тоа и ќе се поправи проблемот со лагот.

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Во скоро време ќе се стави и онлајн ранк, како што беше со /stats/ на cs.kajgana.com. Ќе се поправат и мапите кои што се даваат на гласање на крај на секоја мапа.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Во скоро време ќе се стави и онлајн ранк, како што беше со /stats/ на cs.kajgana.com. Ќе се поправат и мапите кои што се даваат на гласање на крај на секоја мапа.
треба да го оживееме серверот.:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ае да се собериме во поголем број.... :) и серверот да биде фул 24/7 :)

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Прееска игравме 9 на 9. Можеме да се собереме сите и потоа ќе доаѓаат играчи. Ајде влегувајте!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајде и јас сум ин !

--- надополнето ---

Никот ми е --->

TheTruth . oN drugs !!! -]]
или
TheTruth

--- надополнето ---

И ако имате потреба од админ тука сум во секое време, со искуство :icon_lol:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Влегов, зедов сам 4 партии и јадев бан... Порака до админите: Доколку сакаат да го одржат серверот на ниво, пред да направат нешто добро нека проценат, не своеволно да си банираат играчи. Не се прави сервер со банирање без врска и без основа, да знаете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom