kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

• Креатор на темата Креатор на темата kgn.alaK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се попукавме малце се на се добар серверот само треба да се доврши уште малце , пример коа ке пукне бомба да умрат кантери или коа ке ја добијат кантерите на време терорите да умрат , читерите да се скратат малце , лагот обавезно. Иначе ја сум *Dynamic*:)

За тоа кога ќе пукне бомбата кантерите да умираат не го ставаме. Читерите ќе се скратат, обавезно. И лагот ќе се смири.

За тоа кога ќе пукне бомбата кантерите да умираат не го ставаме. Читерите ќе се скратат, обавезно. И лагот ќе се смири.
Имаше 2ца и ја се стаам на серверот манги се праат нешо демек гаси се играме 1вс1, незнам кај го виделе тоа на паблик сервер да играат 1вс1

Во скоро време ќе се мења АЈПИ адресата, со тоа и ќе се поправи проблемот со лагот.

Во скоро време ќе се стави и онлајн ранк, како што беше со /stats/ на cs.kajgana.com. Ќе се поправат и мапите кои што се даваат на гласање на крај на секоја мапа.

Во скоро време ќе се стави и онлајн ранк, како што беше со /stats/ на cs.kajgana.com. Ќе се поправат и мапите кои што се даваат на гласање на крај на секоја мапа.
треба да го оживееме серверот.:)

Прееска игравме 9 на 9. Можеме да се собереме сите и потоа ќе доаѓаат играчи. Ајде влегувајте!!!

Ајде и јас сум ин !

--- надополнето ---

Никот ми е --->

TheTruth . oN drugs !!! -]]
или
TheTruth

--- надополнето ---

И ако имате потреба од админ тука сум во секое време, со искуство :icon_lol:

Влегов, зедов сам 4 партии и јадев бан... Порака до админите: Доколку сакаат да го одржат серверот на ниво, пред да направат нешто добро нека проценат, не своеволно да си банираат играчи. Не се прави сервер со банирање без врска и без основа, да знаете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom