kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Влегов, зедов сам 4 партии и јадев бан... Порака до админите: Доколку сакаат да го одржат серверот на ниво, пред да направат нешто добро нека проценат, не своеволно да си банираат играчи. Не се прави сервер со банирање без врска и без основа, да знаете.
Можеш да ми кажеш кој те банирал?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Можеш да ми кажеш кој те банирал?
Не памтам кој беше али како и да е не е тоа проблемот, имам динамичка ИП адреса, мање више... Проблемот е што не чини за серверот. Средете си ги админите, пазете кого бирате.

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Сеа за сеа малце се, ќе ја испитам работата. Кој ник го користеше?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Овој што му е на форумот најверојатно, зашто цел живот игра со тој.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Не се враќаат старите играчи, не си прајте бајрам на памет и ова е уше еден безуспешен обид. ;)

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Не се враќаат старите играчи, не си прајте бајрам на памет и ова е уше еден безуспешен обид. ;)
Абе кој рече дека старите играчи мора да се вратат? И те прашав ли тебе јас за мислење директно?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.042
Кај знаеш ти кантер хаха :))

Инаку ме мрзи да симињам, да ве потепам малце ..
после 4 години ја симнав ја инсталирав, многу работи се сменија, читерите си останаа :)

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Па читери имало и секогаш ќе има. Читери се играчи кои што не излегуваат од дома, и тие што неможат да тепат без чит.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Абе кој рече дека старите играчи мора да се вратат? И те прашав ли тебе јас за мислење директно?
А, ти виде негде дека некој тебе те цитирал.
Не глуми шериф молим те, со вакво арогантно понашање никад нема да ви се напуни серверот.

Член од
19 јануари 2011
Мислења
87
Поени од реакции
3
Не е арогантно понашање, алак незнае Македонски јазик кој друг е хед лидер освен мене? Значи на мене ми се обраќаш.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Му се обратив на тој што пиша дека би било добро кога би се вратиле старите играчи, тоа што твојето iQ е премало да сфатиш една проширена реченица не е мој проблем. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom