Керим не се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Borderline
  • Време на започнување Време на започнување
Јебеш га сурова е оваа земја.
И подобро онака му идеше како спикер, нека се кандидира за спикер на собрание.

a aferata so gipovite vo germanija zaedno so sin mu 1998god
a aferata "non pejper kerim" za podelba na makedonija 2001god
a kucata vo gorno nerezi vo rok od 1god dvapati rusena pa gradena

Остај ти титулите на хартија...... наброј некој негов стварен успех во полето на економијата...
......освен оние во шверцот што АБЦ ги спомна......
Pa ima li pogolem uspeh od toa? :)

Лично смета мдека Ќерим и Иванов ќедадеа неизвесна претседателска трка. Љубе не го ставава во ниеден кош. со најновиот тек на работите , јас не гледам сериозен кандидат за професорот Иванов. само ако знаат паметно да изиграат ВМРО . А верувам дека знаат.

керим одеше на ``зицер`` го руше бранко преку заев со понудата за заеднички кандидат, после се надеваше на шанса за ``зицер``, го руше груевски после синоќешниот муабет.

сега останува прашање кој ке трча за сдсм, освен лјубе кој во случајов е како оние зајаците шо ги пустаат на трки за по нив да трчаат кучињата

Tуку дај сега да отвориме “книга на ожалостени“ оти Керим се откажал од председателската трка.Во Македонија најголеми шанси за председател имате доколку добро штелувате рејтинзи кај одредени политичари,секоја друга заслуга станува безпредметна и споредна.:toe:

Сега СДСМ можи слободно да го кандидираат Љубомир Данаилов Фрчковски:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Ако есдес бидат барем малце доблесни ќе застанат позади кандидатурата на Лјубе, ако се случи тоа нека ни е честит новиот претседател Лјубе кој би бил единствен кандидат поддржан од МАКЕДОНЦИ.

во послено време се мислам за една варијанта колку и да ми е луда ама не ја отфрлувам.
сега ќе се појави Бранко и ќе рече поради новонастанатата ситуација решив повторно да се кадидирам за председател зошто морам да ја спасувам Македонија од клетите вмровци ака ``младотурци``.

во послено време се мислам за една варијанта колку и да ми е луда ама не ја отфрлувам.
сега ќе се појави Бранко и ќе рече поради новонастанатата ситуација решив повторно да се кадидирам за председател зошто морам да ја спасувам Македонија од клетите вмровци ака ``младотурци``.

и јас играм на таа карта :) :) преседникот наш повторно во акција за спасување на Македонија .. .

Ако есдес бидат барем малце доблесни ќе застанат позади кандидатурата на Лјубе, ако се случи тоа нека ни е честит новиот претседател Лјубе кој би бил единствен кандидат поддржан од МАКЕДОНЦИ.

Грешка,подобро е СДСМ да застанат зад кандидатурата на Иванов како што застанаа многумина поранешни нивни интелектуалци,новопечени поклоненици на Гвујо.Можеби тоа ќе предизвика колебливост кај многумина припадници на ДПМНЕ.:toe:

Не не,Бранко нема шанси да се кандидира,поголеми се пансите Керим да се предомисли отколку на Бранко да му светне идејата и пак да се кандидира,ако не се појави Керим како кандидат сигурно Иванов ќе биде нов прецедник

ne veruvam bajagi e ukakan ce namesti nekoj samo koj li ce bide toj srecnik ali ilinka ali tito....ili sema...sema ce e da e:)

mu ja cestitam na Gjorgi Ivanov funkcijata predsedatel !!!!!

i sekako cestitam za prv Albanski predsedatel vo 2014 :wink:

Е баш сакам да видам со кого СДСМ ќе истрча на претседателските, ај да нагаѓаме...кој ќе им биде жртвено јагне.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom