Kelly Clarkson

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka e super devojkata. Stom pobedi na Idol znaci ja biva. Od nea najmnogu mi se sviga Because of you.

Super e tipkata. Slobodna, voopsto ne e vestacka kako nekoi drugi i sto e najvazno ima super pesni.

Ми се допаѓаат некои нејзини песни, како Because Of You, Since U Been Gone, Never Again (оваа особено), но повеќето песни и се слични една на друга, како и тие на The Veronicas!

Ми се допаѓа Кели, иако можеби не ја прави најквалитетната музика на светот.
Во некои нејзини песни се имам пронајдено, а Because of you и Behind These Hazel eyes си ги сметам како биографски песни.

Талентирана е со убав глас и интересни песнички...Behind These Hazel eyes рулз!!! :)

Special Message From Kelly! :: 12.20.07

thumb_982_cd0dab370b8df6b494c72a4c33a33b31.jpg
Kelly has a special message for all of her fans about 2007 and 2008! Check it out here!
[read more]

My December In December!! :: 12.17.07

thumb_982_3e4223c5e89ea1389366ae560166a9eb.jpg
Fan Club members can now check out a new exclusive contest in which they can enter to win an autographed copy of My December enter to win. If you are not a member yet then join today!
[read more]

Kelly Nominated For Grammy :: 12.6.07

thumb_982_6c450538805df866c11dccc5e8863fbc.jpg
Kelly has been nominated for a Grammy for Best Country Collaboration With Vocals for her performance of Because Of You with Reba McEntire. The 50th Annual Grammy show will be held on February 10th at 8pm ET on CBS.

Spored mene Kelly e super.Najvazno e so ima dobar glas i dobri pesni osobeno Becase of You

Ар ју кидин ме, Кели не ја бива бе. .. само таа because of you. .. влечеше некако.. но јбг тогаш уште немав оформено стил (=

edna od jedinite tipki koi shto mi se svigja od ovaa zhanra. tipkata e zakon, ne e fejk, ima fenomenalen glas, i mi pravi tvrdi a sepak iskreni pesnicki.
stvarno mi se svigja i siminjam kapa

Кели е топ ..највеќе заради тоа што си е природна ..само нешто у последно време ја снема ..али ај ќе се појави ваљда :)

Ми се допаѓа и како пеачка и како личност. Има одлични песни. Не е една од инстант - неталентираните американски таканаречени пеачки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom