Ќебaпи вo Скoпје

• Креатор на темата Креатор на темата Ghost of Sparta
  • Време на започнување Време на започнување
Јадев пред брзо време во Пчела (Осман) како и да се вика во Чаир, убави беа ама не толку убави колку што ги фалеа.
Иначе во Тетекс ми се ок, а Дестан почнавме името да го плаќаме само. Квалитетот оној во 80тите кога ме водеа моите таму (чим земат плата) у она време , и сега, небо и земја разлика.
Пред брзо време од зелено пазарче мајка ми зела ќебапи од некоја си гостилница на само зелено пазарче делфина,делфин така нешто. Може комотно вода да им носат и Дестан и останати реномирани.

Јадев пред брзо време во Пчела (Осман) како и да се вика во Чаир, убави беа ама не толку убави колку што ги фалеа.
Иначе во Тетекс ми се ок, а Дестан почнавме името да го плаќаме само. Квалитетот оној во 80тите кога ме водеа моите таму (чим земат плата) у она време , и сега, небо и земја разлика.
Пред брзо време од зелено пазарче мајка ми зела ќебапи од некоја си гостилница на само зелено пазарче делфина,делфин така нешто. Може комотно вода да им носат и Дестан и останати реномирани.
+1 таа мала гостилница ги има моментално најубавите ќебаби кои сум ги пробал низ Скопје, дестан и пчеча гомна да јадат, нула се за овие. И се поефтини..

Ме интересира дали некој знае како се движат цените на ќебапите во Хотел Романтик на езеро Младост?

Дукат кај пазарчето во ченто не се толку лоши

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Космос и никој друг, се друго е да јадеш само да не останеш гладен, Космос кебапите се да јадеш со мерак

Врвот ми е Тетекс.
После нив би ги рангирал Сараево, Кораби,

Јас пошто не јадам кромид,за мене се најдобри Лесковачка скара;)

Најдобри ќебави што сум јадел ги има во Едека во топанско. Таков вкус никаде нема, и да изедеш 10-15 нема да ти биде тешко на стомак од меленото месо. После нив би ги ставил Тетекс, све друго е гола вода

Најдобри ќебави што сум јадел ги има во Едека во топанско. Таков вкус никаде нема, и да изедеш 10-15 нема да ти биде тешко на стомак од меленото месо. После нив би ги ставил Тетекс, све друго е гола вода

Бљак!
Кебапи што во месото ставаат многу сода, после да се налеваш со вода.А и од патриотски причини поштувам да има и свинско внатре (повкусни се).
Кебапчилници на торбулињата се блага копија на босански кебапчилници.

Дечко немаш јадено од Космос изгледа, по што експериметирам имам јадено скоро во сите места во Скопје каде што прават кебапи во Космос ти се друга лига

Каде е ова Тетекс, за ние што сме паднати од свемирот? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom