E
Epsilon
Гостин
Нели порано имаше приемен испит па го укинаа или грешка сум?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не пишува за тоа, ќе треба да пишува како братска Русија не дозволува ни килограм реекспорт и се заканува со казни на Србија. Оди поврзи го тоа со Сорос да те видам...Ништо битно, половина колумна е за студентите, после се префрла на друга тема, стандардно, зборување без никакви аргументи, вреѓање, плукање и лицемерие, жената пишува за некакво спречување на партиски вработувања со оваа мерка за тестирање, а во исто време ја подржува владеачката партија, невиден парадокс. Секако тука се и секогаш присутние обвинувања дека семоќниот Сорос организирал се, па дури и овој протест, но баш ми беше мило шо прочитав дека се изненадила и се револтирала што на протестот имало толку голем број студенти (според неа).
Стварно не знам кој е полош.Која беда е текстот од Курир, но тоа не е ништо ново. Сорос ги организирал студентите, а бе да ви го начука на сите таму у влада/дпмне/сител/курир по еднаш тој Сорос и така од уста не го вадите.
Една од работите кои се најсмешни, во врска со оваа власт, е инфантилноста, која ја демонстрираат, секогаш кога се обидуваат да се извадат од гомната во кои се затрпуваат.
Така и сега.
...кога ќе видиш дека се ама буквално се во општеството е поделено на црвени или плави, коа ќе видиш дека ајде грубо проценето 80% од студентите и воопшто од народот (кој меѓу другото е многу прост) немаат свест дека можат нешто да променат, колку и да си оптимистичен и колку и да си викаш „ќе се борам, нема да се откажувам“, ти иде да го фатиш првиот авион/автобус и да отидеш у...
Нели порано имаше приемен испит па го укинаа или грешка сум?