Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Јас се согласувам со тоа де, не го порекнувам, само кога веќе дошле, презентирај си го случајот, нема потреба да им се понашаш и као демек нешто да ги бркаш.Па факт е дека медиумите не не’ сакаат и не’ бојкотираат. Тоа што дошле и земале изјава, не значи дека истата ја пренеле или ја пренеле во целост. Тоа не значи дека ја извртуваат целата ситуација.
Факт е дека медиумите не јебат, затоа се’ што кажа (или проба да каже) си стои на место. Сега, тоа што мисиров не беше спремен очигледно за говор пред камера и почна да пелтечи и да се д’тка како јас у второ кога ќе ме фатеа без домашна у школо, тоа е друг муабет.
Никој не вели дека медиумите се срцки, скраја да е.
Само ете дошле од МТВ, имаш шанса на државен сервис да си ја објасниш борбата, ти нешто ау против системот, идете си, не си идете, бунтовен филм. Вакви шанси треба целосно да се искористат. Сигурно знаеш дека презентацијата е многу важна работа, треба преку твоите 5 минути на тв да добиеш уште повеќе симпатии, а не прашалници над глава за тие што не знаат баш што се дешава (а има многу такви).