- Член од
- 28 мај 2013
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 13
Ok e, vi priznavam pojaki ste. Slobodno prodolzete so diskusijata i ne me citirajte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok e, vi priznavam pojaki ste. Slobodno prodolzete so diskusijata i ne me citirajte.
е морав да ја стаам сликицава од епилептичаротод понеделник ...затоа к*рот во рака и НЕМА секс. е ај сега да видам некој да писне за цигарите пак![]()
Вчера за 4 штеки што имав на влез во хрватска ми дозволија само една да пренесам бесплатно а останатите три ми наплатија даноци и акцизи во износ од 135 евра, дури не ме пуштија да ги фрлам во корпа... абе се да им ебам, цунами да ги фати, северина на лудине води од матка да ја кајакарам!!!
Пичке ќе влагале во ебаната европа па мускули на мене ќе покажуваат!
Некој совет за ситуацијава, можам некаде поплака и сл. работи, не за да си ги вратам парите туку тие курназите да си го добијат заслуженото!
Вчера за 4 штеки што имав на влез во хрватска ми дозволија само една да пренесам бесплатно а останатите три ми наплатија даноци и акцизи во износ од 135 евра, дури не ме пуштија да ги фрлам во корпа... абе се да им ебам, цунами да ги фати, северина на лудине води од матка да ја кајакарам!!!
Некој совет за ситуацијава, можам некаде поплака и сл. работи, не за да си ги вратам парите туку тие курназите да си го добијат заслуженото!
Абе у америка 4 штеки однесов, ги виде цариникот нишо не правеше проблем, овој накурчен, не ми дозволи да ги оставам. Вели или плати ги или врати се назад.
Тоа за луѓе ми текна отпосле![]()
Е добро де, неможе да се пренесе. Ама да не може да ги фрлиш/оставиш?