Ќе поскапат алкохолот и цигарите

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
од понеделник ...затоа к*рот во рака и НЕМА секс. е ај сега да видам некој да писне за цигарите пак :cool:
е морав да ја стаам сликицава од епилептичарот :pos:

0_72aca_e3664358_M.jpg

независните пратеници во Народното собрание на Бугарија Кирил Гумнеров и Стојан Иванов во однос на тоталниот режим за забраната за пушење на општествени места рекле:БЕЗ БОЈКО МОЖЕМЕ, БЕЗ ЦИГАРИ НЕ„
ај fmi RTM Attila и ЛУДОГОРЕЦ нека кажатнешто повеќе околу ова

независните пратеници во Народното собрание на Бугарија Кирил Гумнеров и Стојан Иванов во однос на тоталниот режим за забраната за пушење на општествени места рекле:БЕЗ БОЈКО МОЖЕМЕ, БЕЗ ЦИГАРИ НЕ„
ај fmi RTM Attila и ЛУДОГОРЕЦ нека кажатнешто повеќе околу ова
Што има да се каже... популизам.

Нека поскапат цигарите ама на сметка на тоа да поефтини бензинот.Сегаде по светов има големи акцизи за цигарите.

прашање за милион долари: чија жена не "пуши" по дома? онаа на непушачот,зашто му смета чадот од цигарите

Вчера за 4 штеки што имав на влез во хрватска ми дозволија само една да пренесам бесплатно а останатите три ми наплатија даноци и акцизи во износ од 135 евра, дури не ме пуштија да ги фрлам во корпа... абе се да им ебам, цунами да ги фати, северина на лудине води од матка да ја кајакарам!!!
Пичке ќе влагале во ебаната европа па мускули на мене ќе покажуваат!

Некој совет за ситуацијава, можам некаде поплака и сл. работи, не за да си ги вратам парите туку тие курназите да си го добијат заслуженото!

Вчера за 4 штеки што имав на влез во хрватска ми дозволија само една да пренесам бесплатно а останатите три ми наплатија даноци и акцизи во износ од 135 евра, дури не ме пуштија да ги фрлам во корпа... абе се да им ебам, цунами да ги фати, северина на лудине води од матка да ја кајакарам!!!

Некој совет за ситуацијава, можам некаде поплака и сл. работи, не за да си ги вратам парите туку тие курназите да си го добијат заслуженото!

Те начекале па те ебале, си можел да ги оставиш цигарите и толку. Нека им прават што сакаат.

Абе Аце, врска немаш. Требало штеките да ги раздадеш по луѓе и од кога ќе ја поминете границата да ти ги вратат, стари финти се ова.

Еден човек, кога одев за Грција 20 штеки прошверца вака.

Совет : Купи си флејта, и свиркај си.

:)

Абе у америка 4 штеки однесов, ги виде цариникот нишо не правеше проблем, овој накурчен, не ми дозволи да ги оставам. Вели или плати ги или врати се назад.

Тоа за луѓе ми текна отпосле :mad:

Абе у америка 4 штеки однесов, ги виде цариникот нишо не правеше проблем, овој накурчен, не ми дозволи да ги оставам. Вели или плати ги или врати се назад.

Тоа за луѓе ми текна отпосле :mad:

Ај не се жали, во Австралија можеш само две кутии да пренесеш (една петтина од штека). Другите што ги носиш ти ги земаат (или плаќаш давачки па си ги земаш)

не можеш,секаде е така освен ако успееш да прошверцуваш некако

Е добро де, неможе да се пренесе. Ама да не може да ги фрлиш/оставиш?

Е добро де, неможе да се пренесе. Ама да не може да ги фрлиш/оставиш?

е да бе,ова испаѓа мои се....уствари чекај не се мои :) лани летото на грчка граница пренесов 4 штеки,ама цел бус беше ангажиран...на секого даваш кутија две и решен проблем ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom