Ќе ми ја фати ли играва ?

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Пошто гледам по сите теми се прашува дали ќе може мојот компјутер да подржи некоја игра и слично ја отварам темава да не се тролуваат другите теми,слободно доколку не е потребна нека ја преместат кај што и е местото.
За да видите дали може вашиот компјутер да ја подржи за да ја играте играта кликнете тука и одберете ја играта и после кликнете на копчето "Can you run it?"

Пошто гледам по сите теми се прашува дали ќе може мојот компјутер да подржи некоја игра и слично ја отварам темава да не се тролуваат другите теми,слободно доколку не е потребна нека ја преместат кај што и е местото.
За да видите дали може вашиот компјутер да ја подржи за да ја играте играта кликнете тука и одберете ја играта и после кликнете на копчето "Can you run it?"

2vmub2a.jpg

Brat stvarno solidno ova so temava!Samo napred!Ja neam gajle so igrive-prejako pc imam!Ama za drugite ubavo e da si proverat dali im ja fakja igrata!Ja se iznamaciv so staroto pc!

10-20 секунди! :helou:

зошто прееска сакав да проверам за call of duty 5 и стиснав can you run it? и се појавиа тие квадратчиња што се и под нив пишуваше status:downlading...
околу 5 минути ми стоеше тоа и на крај го исклучив

зошто прееска сакав да проверам за call of duty 5 и стиснав can you run it? и се појавиа тие квадратчиња што се и под нив пишуваше status:downlading...
околу 5 минути ми стоеше тоа и на крај го исклучив

тоа е само првиот пат, си требал да почекаш уште малку, го даунлоадираш тоа што ќе ти ја прочита конфигурацијата:helou:

Почекај, само првиот пат е така !:smir:

Да потребна е и јава да имаш инсталирано. Иначе одлична тема, конечно секој ке може да си види. Предлагам до модераторот оваа тема да биде маркирана како важна. :wink:

Abe so to ubo so CAN YOU RUN IT ama nema eden kup igri vo bazata.Taka da tesko deka ke im pomogne.

Имав видено ваква тема низ форумов.
Го знам ова бтв, добра ствар.

Abe so to ubo so CAN YOU RUN IT ama nema eden kup igri vo bazata.Taka da tesko deka ke im pomogne.
Точно, мал е бројот на игри на листата ама барем ако ја нема таа шо ја бараш можиш да провериш некоја со слична графика па барем да имаш представа.

Мислам дека треба да имаш инсталирано Јава за да си биде се ок односно да ти покаже дали ќе ти ја фати играта.
Иначе може нема голем број на игри но сепак ги има попознативе игри сега за другиве ќе си прашате.

Ова е се ОК, ама баш пуштив да видам за CoD4, и ми вика дека неможе, а јас си ја играв:helou:
Ова кажува за се на максимум или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom