Ќе ми ја фати ли играва ?

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
еј пошто на оваа страна и нема баш многу игри ме интересира дали знаете уште некоја страна и едно прашање: дали ке можам на мојот компјутер ( процесор AMD 3.0ghz рам 1.5гб и Nvidea geforce 7300le 256mb ke mozam li da ја играм NFS undercover

еј само што видов и ја фаќа :D еве ви ја страната http://www.yougamers.com/

Имам јава неќе.

Не треба Java да се има ;).
Како прво мора со Internet Explorer да се посетува страната ...
Јас користам Safari и чекам пет саати. Викам може не подржува за сафари. Идам на Develop копчето и стискам за интернет експорер (во сафари) и ми отвори :D

еј пошто на оваа страна и нема баш многу игри ме интересира дали знаете уште некоја страна и едно прашање: дали ке можам на мојот компјутер ( процесор AMD 3.0ghz рам 1.5гб и Nvidea geforce 7300le 256mb ke mozam li da ја играм NFS undercover

слободно ја инсталири:toe::vozbud:

7300LE ... хехе нема шанси.
Јас имам 7300GT па сецка брате!
А можеби е до процесорот :S
Пак пробај си..

Абе што е финтава, не ми отвара...:toe:
што тоа??

а бре овие не се добри на сајтот. таму пишува за Сall of Duty 2
CPU requirments Pentim 4 2.0 or AMD Athlon equivalent
јас со 2.4 процесор ми вели дека сум паднал:toe:

7300LE ... хехе нема шанси.
Јас имам 7300GT па сецка брате!
А можеби е до процесорот :S
Пак пробај си..

На лаптопот ја играм на low сето подесено, на 1024x768, само car details ми се на high наместени и не сецка воопшто, а графичката е intel X4500HD... незнам зошто на 7300 би ти сецкала, освен ако не ја оптеретиш сите детаљи на high вклучени.

You Have: 2.31 GHz Performance Rated at 6.60 GHz
nekoj neka objasni

ps imam AMD Athlon X64 4400+Dual Core

Ни мене не ми отвараше, плус откога стиснав на тоа, антивирусот почна да ми кажува некои вируси, и сеа ми се рестартира компјутерот секогаш кога ќе пробам да го скенирам со антивирусот!
ПОМОШ!:nesum:

jeeeee8 напиша:
Ни мене не ми отвараше, плус откога стиснав на тоа, антивирусот почна да ми кажува некои вируси, и сеа ми се рестартира компјутерот секогаш кога ќе пробам да го скенирам со антивирусот!
ПОМОШ!:nesum:
Едвај го избришав вирусот, азтоа уште еднаш ова не го уклучувам:nenene:

што тоа??

а бре овие не се добри на сајтот. таму пишува за Сall of Duty 2
CPU requirments Pentim 4 2.0 or AMD Athlon equivalent
јас со 2.4 процесор ми вели дека сум паднал:toe:

pa probaj moze i ne si padnal!!!:)

единствено на ова паднав станува збор за гта4 па барам мисленје да ми казете дали воопшто да пробувам
Minimum: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz You Have: 2.31 GHz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom