Кажа дека е сингл и ОП сега мажот и се враќа од Авганистан

• Креатор на темата Креатор на темата nema leb bez motike
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот кога ќе се зачита убаво во темата сфаќа дека и воопшто не е смешно. Мажот и голта радијација во Авганистан за да и го направи животот на нејзе и децата поубав и подобар, а таа се курва по Скопје. Би ми било драго да ја дознае, па да и испука 5 куршуми во глава како што прават во Сарај и Арачиново да научи малку да почитува. Ќотекот и пиштолот излегле од рајот. Многу проблеми решаваат.

Баш ќе научи одкога ќе и испука 5 куршуми

vikam brat4e, taka si e.

Билјана да не се вика?
Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???

Последно уредено:
Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???
Како точно си и помагал финансиски бре?

А, ти да не гледаше премногу Naughty America, па добиваш инсипирации за вакви теми?

Којзнај на каква дрољетиња си налетал брат , само ако таква те сети дека си барем малце наивен , ти се еба мајката, само со ум за понатаму

Sent from my iPhone using Tapatalk

Напиша дека не си бил во Македонија 10 години. Жената во прашање е американка, канаѓанка, германка...?

makedonka e,kaj naletav na nejze.....nokjna mora e ova ludje. Za den zivotot ti stanuva pekol,ja si prefrluvam zosto tolku naiven bev,ona toa tolku strucno go naprai da i ebam toa.....[DOUBLEPOST=1404355427][/DOUBLEPOST]sega mi tekna na ona "mene nema sansi da mi se sluci" ima sansi i to 100%,mnogu pokvaren narod zivee so nas,do nas....vcera i kazav deka jas ke bidam toj vol sto ke kaze se na mazot i....pa i edna majka kucka ima,site se mrdnati...sakala da odi u Bugarija,ajde jas sponzor :),sakala ova ona..mislev deka treba dzentlmen da bides...ne treba brat,ne ne

a ne brat nema taka da ja ostavam....sega dusa ke i izvadam za site sranja sto mi gi napravila...smetka sega na mazot ke i ispratam,za sekoj eben denar. Mnogu ubavo i kazav Nemoj lagi i prevari,neka tera kako tera al bez nervozi. Nemam ja brat 15 godini,kucka....ovo e mala sredina,ne e kako Skopje pa nikoj ne te znae.[DOUBLEPOST=1404378347][/DOUBLEPOST]
Kaza deka e single i OP sega mazot i se vraca od Afganistan
И после?
signs-youve-been-friends-for-too-long-6.gif

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom