Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.780
- Поени од реакции
- 18.528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човекот кога ќе се зачита убаво во темата сфаќа дека и воопшто не е смешно. Мажот и голта радијација во Авганистан за да и го направи животот на нејзе и децата поубав и подобар, а таа се курва по Скопје. Би ми било драго да ја дознае, па да и испука 5 куршуми во глава како што прават во Сарај и Арачиново да научи малку да почитува. Ќотекот и пиштолот излегле од рајот. Многу проблеми решаваат.
vika6 brat4e?![]()
Таа нема да научи, но другите ќе научат околу неа, па нема да има таква масовна појава.Баш ќе научи одкога ќе и испука 5 куршуми
vikam brat4e, taka si e.
Таа нема да научи, но другите ќе научат околу неа, па нема да има таква масовна појава.
Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???Билјана да не се вика?
Како точно си и помагал финансиски бре?Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???
А, ти да не гледаше премногу Naughty America, па добиваш инсипирации за вакви теми?Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???
Ne[DOUBLEPOST=1404352180][/DOUBLEPOST]Lom me napravivte pred da objasnam bilo sto...vrska nemav deka e mazena, ne e od Kumanovo...sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie. Jas sum od drugo gradce a sepak blisku do nejze. Sosema slucajno ja prasav Zosto samo navecer sakas da se vidime,mislev ima obvrski,so znam....i taka resiv da proveram...si ima i kerka,zivee so nejzini,pa kade bese deteto jas koga doadjav??? Se bese OK dodeka mazot ne i kaza deka se vrakja...ke padnev u nesvest! Jas ne sum covek sto ke zaebe drug,toa nikako...da znaev nemase da se vpustam so nejze. Sedna,se mi prizna,place deka ne saka so nego da ostane,ne saka sega da odi na odmor so nego...ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup! Koga mi raskaza sto se pravela i kako go lazela mazot i....zal mi e,mnogo mi e zal sto coekot go zaeba(vme)....dal e mozno???
Kaza deka e single i OP sega mazot i se vraca od Afganistan
И после?
![]()