Кажа дека е сингл и ОП сега мажот и се враќа од Авганистан

• Креатор на темата Креатор на темата nema leb bez motike
  • Време на започнување Време на започнување
Steta brat4e, jbg za sl pat le znae6.

Kaza deka e single i OP sega mazot i se vraca od Afganistan
И после?
signs-youve-been-friends-for-too-long-6.gif

Оп.:eek:
Каков плот твист.:vozbud:
На крај испадна дека он е авганистанецот а жена му се орала со друг. :vozbud::pos:

abe deca deca sto se pletkate so mazeni pa uste i deca da ima mnogu jaka rabota si napravil golem mas si stvarno ala da ti e.
Oна е крива, го прелагала дека е сама, а уствари, некој мора да ја обработи додека редовниот ебач е службено отсутен...
Треба нејзе да ја кудиш, а не нашиот измамен, донесен во заблуда, член.
Дечко је само био у кривојебу, а није био свесан тога :)

OP жив си уште?
Информирај тука, сите сме во исчекување.

И сеа кога ќе си дојде ќе те најде и со митралезо ќе има оп оп оп оп оп оппп опппп опппппп оопппппппп...цел шаржер :giggle::coffee:

Ако работел како платен војник во авганистан, кога ќе дојде ќе има мф мф :D

Имаше еден форумџија од тука во Авганистан. Биче весело.

Моли се мажот и у Авганистан да бил кувар.
Бегај бе тоа куварите се пациенти, дан ти истајт некое сатарче па да те изделкат :pos:
jas neznam sto da pravam.....kolku glup bev,kolku nasednav da nemozam da poveruvam. Nekolku meseci sum so Nejze, idijotka od K. i ne ni primetiv zosto samo noke iskaca...
А вака на фаца уба е? Ти прајт кејф?

До сеа се мислев што е ова ОП у насловот. Да е сингл и оуер паурд ми немаше логика, па барај на гугл што може да биде, си викам некоја нова фенси кратенка што не ја знам... а уствари оно ОП да ти било оп, како она скокни и кажи ОП, јебем ти живот.

Пиши ми у ПП ако сакаш како се вика маж и.

Да ти кажам што ве чека.

Човекот кога ќе се зачита убаво во темата сфаќа дека и воопшто не е смешно. Мажот и голта радијација во Авганистан за да и го направи животот на нејзе и децата поубав и подобар, а таа се курва по Скопје. Би ми било драго да ја дознае, па да и испука 5 куршуми во глава како што прават во Сарај и Арачиново да научи малку да почитува. Ќотекот и пиштолот излегле од рајот. Многу проблеми решаваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom