Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
EDIT: TOKSIKOLOGIJA RASTURIJA... MOMIR I KOMPANIJA ZAKON !!!! GO KRENAA K7 !!!

Кажи Гинекологија Гинекологија Гинекологија :pos:
Нај јако беше бид боксот Момир и екипа мене тоа ми остави најјак впечаток али сеа виа викенд шо иде нек си ебе мајката ноа Дткалото че пее девојчината има да попиздат у пм че нема место кај да прдниш џган че бие :pos:

Кажи Гинекологија Гинекологија Гинекологија :pos:
Нај јако беше бид боксот Момир и екипа мене тоа ми остави најјак впечаток али сеа виа викенд шо иде нек си ебе мајката ноа Дткалото че пее девојчината има да попиздат у пм че нема место кај да прдниш џган че бие :pos:

Ќе има ногу народ, ама не е тоа тоа.... плус слаткар 2-3 пати има у кав дојдено...

А ќе биде јако на Мистер Врчак и ДНК ... знајш шо ќе биде тоа, читај вака по форумот, други форуми, јутуб, ммм,.. ногу јаки журки правеле :smir:

EDIT: TOKSIKOLOGIJA RASTURIJA... MOMIR I KOMPANIJA ZAKON !!!! GO KRENAA K7 !!!

:лол:

Жалосно е шо кавадаречката омладина критериумите за добра забава ги има спуштено на едно така ниско ниво, да едни аматери од музичари со репертоар од 3 песни шо ги терат цел саат, можат да му остават впечаток дека “растуриле“ .

Иначе Момир си е супер момак.

Жалосно е шо кавадаречката омладина критериумите за добра забава ги има спуштено на едно така ниско ниво, да едни аматери од музичари со репертоар од 3 песни шо ги терат цел саат, можат да му остават впечаток дека “растуриле“ .

Поштуем :smir:
Иначе тие момци Сиги слаткар и клошари од единствена опција имаат направено дис против Кавадарци па види ти сеа колку ми се мили мене ја у петок ќе му застанам у први ред и ци го ладам сонего ќе го реметам:vozbud:
Поарно Тони Зен или Днк или Врчак него сли Еклерот:helou:

Море да а ебам мамаму, ја па ваму шо ги сакам...
БОМ се претставија како дел од токсикологија, боби огнен и МОМИР... со нивниот битбокс го кренаа базентот, ебаа мајка виа другите шо пееа ни господ не разбираше...
на слаткар моја генерација девојчиња се напалени гоа, да му рече ај се искецаме, групен 50 души ќе имат со него...
По секоја цена би одел на Врчак и ДНК :smir:

abe koj go sozdal tija eklerot ili slatkar kako go vikat neznam
pod hitno trebe da se obese takov covek:vozbud:

Ako некој го кренал градот на нозе во поскорашната историја....тоа беше летото 2006та година...
Session sellection на автобуската.
Џамовите се тресеа на оваа песна.:)

Да не ги редам Пинк Флојд, Боб Марли, Кашмир од цепелин итн...:)

Ама денешниве деца ретко прават разлика меѓу музика и шунд музика.:toe:

А испраќаме Милчето (Crazy4Something) за Скопје, т.е. таму ќе живее, уче...
Беме на баз сеа, го изнајмиме си направиме журка 30тина души се изнаиграме, се напиме... се на се добро а да, имаше и ноќно капење по дождот :vozbud:

Кајганџии ај ијте на воа гроздоберот да ве ебам :еауеауа::хаха:

Кајганџии ај ијте на воа гроздоберот да ве ебам :еауеауа::хаха:

Че доат бе немај гајле ти па да го ебам ја од каа су челн туа од крај част кајганџии имало на гроздоберот :vozbud::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom