Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У Гимназијата опнат знакот на сред врата ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК пиле не припаруе
Како тргнала работта и утре дома че преседиме, богами воа убаво че му дојде на виа ХИВ позитивните, више времена за третман![]()
ни шо сме од воа гимназијата де, не сне учеле утре
Арни се бе бутурот не му е, мрдат низ град ама у затворени простории послабо припаруат, у Блу одамна ги неам видено, изгледа на вратта пише забрането за ХИВ позитивни
Кажи сеа ајде, коа од четирите а сакаш да а редиме да и мааниш една тура :pos2:
Пу пу срам те било ќе ти го запалам пазарот море ја не сакам да маам тура ако виќе маам за Жена ќе а зеам:sekss::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:
Бре бре за жена, ванземаљац че ти роде бе зош ти е таква, за Неготино че навива:pos2:
Ја знам на коа и го имаш меракот ти, стварно добро оформени циниња има момето, ама че те изгоре ако а буцниш :pos2:
Море сеа у Среда ка че играјме со Работнички виа момињата на Димо од Градско че му ги пратиме, да го заразт и да цркнеи сапругата да го оставе и оранжериите да му пропаднат, голо куче че стане, бос да преоде
![]()
Брат не знам, едни викат вака едни нака. Ја су сабајле и затоа не планирам да одам, плус 3 часа алгебра иами најплус до сеа ни една ден неам отсуствувано, така да че одмарам. Ама 80 % не учиме
Шо викаш даа каа ќе опадне цел има ѓоа маскин К*р да се направе:pos2::pos2: ни у Карпош после нема да го сакат ќе оде у Неготино да играе у Дрога Колинска:pos2::pos2::pos2::nesvest:
Епидемија има баце се кријме, се е со СИДА воа жените у градот, да те стра да оптегниш некоа.
А јас сум Барак ОбамаКавадарци е град со најдобар ноќен живот![]()
ЗАПИШИТЕ БАЗЕНОТ Е ЕДНА ОГРОМНА ШТАЛА:pos2::pos2::pos2: Сигурно за тоа е,на шанкот секојпат ми е интересно,на базенот летото бев повеќе пати и исто беше мн закон...Абе до кавадарчани е...:helou:
Мчи даааМоре шо е воа даа само Индустријата уче од Кавадарци нема за нас штрајк Габер со ВМРО Е и не ебе како сака даааа не тера да учиме додека друзите се борат за корка леб срамота нека има малку сожалување за кутрите професори:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
![]()