Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
У Гимназијата опнат знакот на сред врата ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК пиле не припаруе :vozbud:
Како тргнала работта и утре дома че преседиме, богами воа убаво че му дојде на виа ХИВ позитивните, више времена за третман :vozbud:

У Гимназијата опнат знакот на сред врата ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК пиле не припаруе :vozbud:
Како тргнала работта и утре дома че преседиме, богами воа убаво че му дојде на виа ХИВ позитивните, више времена за третман :vozbud:

Шо викаш дааа ќе маанат по една терапија плус да искористат простор.Инаку ги имаш ли видено арнички ли се сироти они :vozbud::sekss::pos2::pos2::pos2:

Арни се бе бутурот не му е, мрдат низ град ама у затворени простории послабо припаруат, у Блу одамна ги неам видено, изгледа на вратта пише забрането за ХИВ позитивни :vozbud:

Кажи сеа ајде, коа од четирите а сакаш да а редиме да и мааниш една тура :pos2:

Вие сте дефинитивно најсмех народ во Македонија. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Арни се бе бутурот не му е, мрдат низ град ама у затворени простории послабо припаруат, у Блу одамна ги неам видено, изгледа на вратта пише забрането за ХИВ позитивни :vozbud:

Кажи сеа ајде, коа од четирите а сакаш да а редиме да и мааниш една тура :pos2:

Пу пу срам те било ќе ти го запалам пазарот море ја не сакам да маам тура ако виќе маам за Жена ќе а зеам :vozbud::sekss::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:

Пу пу срам те било ќе ти го запалам пазарот море ја не сакам да маам тура ако виќе маам за Жена ќе а зеам :vozbud::sekss::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:

Бре бре за жена, ванземаљац че ти роде бе зош ти е таква, за Неготино че навива :vozbud::pos2:

Ја знам на коа и го имаш меракот ти, стварно добро оформени циниња има момето, ама че те изгоре ако а буцниш :pos2:

Бре бре за жена, ванземаљац че ти роде бе зош ти е таква, за Неготино че навива :vozbud::pos2:

Ја знам на коа и го имаш меракот ти, стварно добро оформени циниња има момето, ама че те изгоре ако а буцниш :pos2:

Хахахаха беги шо викаш даа не зиам такви не дај боже синот за Неготино да навива ќе го иселам од дома одма ќе го пратам у дом у Тимјаник :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Брат не знам, едни викат вака едни нака. Ја су сабајле и затоа не планирам да одам, плус 3 часа алгебра иам :tapp: и најплус до сеа ни една ден неам отсуствувано, така да че одмарам. Ама 80 % не учиме

Море сеа у Среда ка че играјме со Работнички виа момињата на Димо од Градско че му ги пратиме, да го заразт и да цркне :vozbud: и сапругата да го оставе и оранжериите да му пропаднат, голо куче че стане, бос да преоде :vozbud:

Море сеа у Среда ка че играјме со Работнички виа момињата на Димо од Градско че му ги пратиме, да го заразт и да цркне :vozbud: и сапругата да го оставе и оранжериите да му пропаднат, голо куче че стане, бос да преоде :vozbud:

Шо викаш даа каа ќе опадне цел има ѓоа маскин К*р да се направе :vozbud::pos2::pos2: ни у Карпош после нема да го сакат ќе оде у Неготино да играе у Дрога Колинска:pos2::pos2::pos2::nesvest:

Брат не знам, едни викат вака едни нака. Ја су сабајле и затоа не планирам да одам, плус 3 часа алгебра иам :tapp: и најплус до сеа ни една ден неам отсуствувано, така да че одмарам. Ама 80 % не учиме

Данча че ти го ебе мамето ако ти предава она :pos2:

Шо викаш даа каа ќе опадне цел има ѓоа маскин К*р да се направе :vozbud::pos2::pos2: ни у Карпош после нема да го сакат ќе оде у Неготино да играе у Дрога Колинска:pos2::pos2::pos2::nesvest:

Нема Дрога виќе не дава пари за пропаднати кошаркари, шо си чуден и ти па, кај НИготинци од кошарка се разбират. :pos2:

Ама еве ако напраат тим че му го пуштиме чи илето менаџер да му биде :vozbud:

Кој и да ми предава исто ми е, се откажав од математиката и на сета таа на ПМА сум :uvo:
неам мака со никој од профс, со Данча најмалце. Сите да се каа неа лесно че биде

Епидемија има баце се кријме, се е со СИДА воа жените у градот, да те стра да оптегниш некоа.
:tapp::tapp::tapp::tapp:
Срање дааааа:nesvest::nesvest::nesvest:
Кавадарци е град со најдобар ноќен живот :)
А јас сум Барак Обама:pipi:
:pos2::pos2::pos2: Сигурно за тоа е,на шанкот секојпат ми е интересно,на базенот летото бев повеќе пати и исто беше мн закон...Абе до кавадарчани е...:helou:
ЗАПИШИТЕ БАЗЕНОТ Е ЕДНА ОГРОМНА ШТАЛА:drk::drk::drk::drk::drk:
Море шо е воа даа само Индустријата уче од Кавадарци нема за нас штрајк Габер со ВМРО Е и не ебе како сака даааа не тера да учиме додека друзите се борат за корка леб срамота нека има малку сожалување за кутрите професори :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::duel:
Мчи дааа
Јас утре не одам на школо
Ма не и ебам 2%
:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom