- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо викаш тогаш воа за тебе не важи оди ропај и немај гајле Васо ќе ти ги каже момите:sekss::pos2::pos2::pos2::pos2:
Од искуство кажувам![]()
Попис му напрај ја синоќа, од тиа шо ми се запишани ни една не виду, изгледа на рехабилитација се :pos2:
Плус само една од четирите можела да пренесе, тиа другите може да продолжиме да ги коваме, ама кутон обавезно
Кога беше? каде?))
Така може мислиш оти сме многу добри у самоорганизација, шо значи пред секое излевање се собираме и пијме количински, па после се ти е интересно![]()
Кога беше? каде?))
Така може мислиш оти сме многу добри у самоорганизација, шо значи пред секое излевање се собираме и пијме количински, па после се ти е интересно![]()
Koa e таа шо не смејме да а :sekss: кажуј ај со иницијални :pos2::pos2:доста е виќе
да удариме малце на :sekss: кои фраери ќе бијме со Сидосани моми се :sekss::kesa::nesvest:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2: Сигурно за тоа е,на шанкот секојпат ми е интересно,на базенот летото бев повеќе пати и исто беше мн закон...Абе до кавадарчани е...:helou:
Aбе сеа ми текна...шо бидна со таа фризереката што отишла на крпење после “дуел под обрачот’’ со нигерот лани![]()
Aбе сеа ми текна...шо бидна со таа фризереката што отишла на крпење после “дуел под обрачот’’ со нигерот лани![]()
На шанкот малку постари моми одат, не ми е интересно таму не можам да ги лажам нив :pos2:
А на базенот поинтересно беше пред година време, летото ногу дечурлии имаше, материјал за лажење колку сакашама кај нас со добро друштво секоаш е интересно
![]()
![]()
Aми што бидна а закрпиа шо а закрпиа и жената па си стриже па и Дејзи го зела таму да работе :pos2::pos2:а право да ти кажам од тоги каа и тргна бизнисот:pos2::pos2:
Да те поправам, со нигеритЕ, и двајцата ги помина![]()
У главном е ОК жената, салонот и работе одлично од тогаш, малце прележа на интензивна ама сеа е у полна форма![]()
Правото име и било Прона!
Па се прекрстила у Изабела.....па тиа двајцата фи-90ка ли имат у тоа гаќите бе даааааа...и а раскинале путката...