Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Шо викаш тогаш воа за тебе не важи оди ропај и немај гајле Васо ќе ти ги каже момите :vozbud::sekss::pos2::pos2::pos2::pos2:

Попис му напрај ја синоќа, од тиа шо ми се запишани ни една не виду, изгледа на рехабилитација се :pos2:
Плус само една од четирите можела да пренесе, тиа другите може да продолжиме да ги коваме, ама кутон обавезно :vozbud:

Од искуство кажувам :)

Кога беше? каде? :)))
Така може мислиш оти сме многу добри у самоорганизација, шо значи пред секое излевање се собираме и пијме количински, па после се ти е интересно :icon_lol:

Попис му напрај ја синоќа, од тиа шо ми се запишани ни една не виду, изгледа на рехабилитација се :pos2:
Плус само една од четирите можела да пренесе, тиа другите може да продолжиме да ги коваме, ама кутон обавезно :vozbud:

Така може мислиш оти сме многу добри у самоорганизација, шо значи пред секое излевање се собираме и пијме количински, па после се ти е интересно :icon_lol:

Koa e таа шо не смејме да а :sekss: кажуј ај со иницијални :pos2::pos2::duel::duel:доста е виќе :drk: да удариме малце на :sekss: кои фраери ќе бијме со Сидосани моми се :sekss::kesa::nesvest::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2: Сигурно за тоа е,на шанкот секојпат ми е интересно,на базенот летото бев повеќе пати и исто беше мн закон...Абе до кавадарчани е...:helou:

Koa e таа шо не смејме да а :sekss: кажуј ај со иницијални :pos2::pos2::duel::duel:доста е виќе :drk: да удариме малце на :sekss: кои фраери ќе бијме со Сидосани моми се :sekss::kesa::nesvest::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не се знае точно коа фарба, че треба да ги пробаме сите една по една :sekss:

:pos2::pos2::pos2: Сигурно за тоа е,на шанкот секојпат ми е интересно,на базенот летото бев повеќе пати и исто беше мн закон...Абе до кавадарчани е...:helou:

На шанкот малку постари моми одат, не ми е интересно таму не можам да ги лажам нив :pos2:

А на базенот поинтересно беше пред година време, летото ногу дечурлии имаше, материјал за лажење колку сакаш :) ама кај нас со добро друштво секоаш е интересно :) :)

Aбе сеа ми текна...шо бидна со таа фризереката што отишла на крпење после “дуел под обрачот’’ со нигерот лани :icon_lol:

Aбе сеа ми текна...шо бидна со таа фризереката што отишла на крпење после “дуел под обрачот’’ со нигерот лани :icon_lol:

Aми што бидна а закрпиа шо а закрпиа и жената па си стриже па и Дејзи го зела таму да работе :pos2::pos2:а право да ти кажам од тоги каа и тргна бизнисот:pos2::pos2:

Да те поправам, со нигеритЕ, и двајцата ги помина :vozbud:
У главном е ОК жената, салонот и работе одлично од тогаш, малце прележа на интензивна ама сеа е у полна форма :icon_lol:

Абе стварно ова шо се говоре за 4те цури од трета? :))))

Brej naajaren grad u makedonija .Dzoa L.A e u usa de

На шанкот малку постари моми одат, не ми е интересно таму не можам да ги лажам нив :pos2:

А на базенот поинтересно беше пред година време, летото ногу дечурлии имаше, материјал за лажење колку сакаш :) ама кај нас со добро друштво секоаш е интересно :) :)

:pos2: Па моите пријателски не се стари моми,сите се до 18...Ама во право си,не се лажат :vozbud:

Aми што бидна а закрпиа шо а закрпиа и жената па си стриже па и Дејзи го зела таму да работе :pos2::pos2:а право да ти кажам од тоги каа и тргна бизнисот:pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да те поправам, со нигеритЕ, и двајцата ги помина :vozbud:
У главном е ОК жената, салонот и работе одлично од тогаш, малце прележа на интензивна ама сеа е у полна форма :icon_lol:

Правото име и било Прона!:vozbud:
Па се прекрстила у Изабела.:)....па тиа двајцата фи-90ка ли имат у тоа гаќите бе даааааа...и а раскинале путката...

Правото име и било Прона!:vozbud:
Па се прекрстила у Изабела.:)....па тиа двајцата фи-90ка ли имат у тоа гаќите бе даааааа...и а раскинале путката...

Знам за Прона, на еден другар бившата се вика така, го скапаме од драпање :pos2:

Она сеа е Изабела, ама е била ИзаЦрни :vozbud::vozbud::vozbud:

Море шо е воа даа само Индустријата уче од Кавадарци нема за нас штрајк Габер со ВМРО Е и не ебе како сака даааа не тера да учиме додека друзите се борат за корка леб срамота нека има малку сожалување за кутрите професори :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom