Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Моите информации се тие, ако некој знае нешто повеќе нека ме поправи слободно ама за жал мислам дека не грешам

За фирмата што ќе се отвора во Кавадарци, што ја зборевте поназад, се аплицирало и електронски, да не знае некој нешто повеќе за тоа.
Начув дека првите апликации биле затворени и не се аплицирало(се аплицирало во заводот за вработување кај вас), а сеа го слушнав тоа погоре што го напишав.. некој по упатен во тоа ако знае нека пише.

За фирмата што ќе се отвора во Кавадарци, што ја зборевте поназад, се аплицирало и електронски, да не знае некој нешто повеќе за тоа.
Начув дека првите апликации биле затворени и не се аплицирало(се аплицирало во заводот за вработување кај вас), а сеа го слушнав тоа погоре што го напишав.. некој по упатен во тоа ако знае нека пише.
Ја знам дека прво беа отворени 20 места за менаџери,а до крајот на ваа година треба и 800 луѓе да се вработат,ама за огласи или апликации неам некоа информација...од муабети од градот,луѓето поблиски на владеачката партија биле први запослени. Да се информирам повеќе па ќе ти кажам :)

Ја знам дека прво беа отворени 20 места за менаџери,а до крајот на ваа година треба и 800 луѓе да се вработат,ама за огласи или апликации неам некоа информација...од муабети од градот,луѓето поблиски на владеачката партија биле први запослени. Да се информирам повеќе па ќе ти кажам :)
Баш сеа го праев тој муабет на оваа тема, и мене така ме информираа како што кажа и ти, влегувале тие луѓе прво, па после за другите.
А СиВи и мотивационо писмо се продавале у книжар’та под полицијата.:D

Екипо,ваа темата ни е пуста ѓоа градот ама ај да а поонесвежам малце :D Утре од 10 сабаалето до 5 поручук најте време да се потпиш'те на плоштадот,це праве акција за да се избрка ваа управата на Тиквеш. После тија потписи це испратат до градоначалникот и советот на нашиот мил град...шо повиќе тоа поарно.

http://www.kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9132:2012-11-11-22-29-09&catid=37:tikvesijavesti1&Itemid=80

Аман бе дае :D Знаејќи го вија народ кај нас,можам хистеријата да а замислам. Па и циркус ни донесиле,ако циркуси секоа ден се дешават кај нас :pos:
Вие не ојте кај лавот, ама он кај вас че дое.:D

3078392360_62dfa31e8e_o.jpg

By:Весна Марковска, flickr.com

гратче да ти ебам, 1.20 е а ја веќе сум дома.
Шо гратче даа, ‘ми фалат Ваташа, Глишиќ, дел од боолниц‘та, Тиквеш флезо и индустриска зона :icon_lol:

Екипо,кај це збирате за нова година?

Никој не ми враќа,па ако отворе некој ци помисле нетачен сум..Нема врска,ја со мало закаснување да ви ги честитам Нова година и Божиќ.

ноќниот живот у кавадарци е еднаков на живот во село пред 20 години..... жал ми паѓа шо младоста ми мине на ваков начин :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom