Ја знам дека прво беа отворени 20 места за менаџери,а до крајот на ваа година треба и 800 луѓе да се вработат,ама за огласи или апликации неам некоа информација...од муабети од градот,луѓето поблиски на владеачката партија биле први запослени. Да се информирам повеќе па ќе ти кажамЗа фирмата што ќе се отвора во Кавадарци, што ја зборевте поназад, се аплицирало и електронски, да не знае некој нешто повеќе за тоа.
Начув дека првите апликации биле затворени и не се аплицирало(се аплицирало во заводот за вработување кај вас), а сеа го слушнав тоа погоре што го напишав.. некој по упатен во тоа ако знае нека пише.
Баш сеа го праев тој муабет на оваа тема, и мене така ме информираа како што кажа и ти, влегувале тие луѓе прво, па после за другите.Ја знам дека прво беа отворени 20 места за менаџери,а до крајот на ваа година треба и 800 луѓе да се вработат,ама за огласи или апликации неам некоа информација...од муабети од градот,луѓето поблиски на владеачката партија биле први запослени. Да се информирам повеќе па ќе ти кажам
Фудбалскиот клуб...koa uprava na tikves
vizbata tikves ili....
Вие не ојте кај лавот, ама он кај вас че дое.http://www.kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9132:2012-11-11-22-29-09&catid=37:tikvesijavesti1&Itemid=80
Аман бе дае Знаејќи го вија народ кај нас,можам хистеријата да а замислам. Па и циркус ни донесиле,ако циркуси секоа ден се дешават кај нас
гратче да ти ебам, 1.20 е а ја веќе сум дома.
By:Весна Марковска, flickr.com
Шо гратче даа, ‘ми фалат Ваташа, Глишиќ, дел од боолниц‘та, Тиквеш флезо и индустриска зонагратче да ти ебам, 1.20 е а ја веќе сум дома.