Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Slusnav imalo vo Kavadarci , se mi se cini vo Vatasha ili nekoe drugo kavadarecko selo, nekoj covek koj posreduval za stapuvanje vo brak pomegu Makedonci i nasi momi makedonki od Albanija. Ima li nekoj informacija poveke za covekov i kako do nego ?

403280_203406166425445_100002681907379_362601_1182096441_n.jpg

Ekipo kako e... Ima dosti novi raboti u voa gradot :D
Nekoi talibanci Albanci ofcari ni dosle u gradot
iame uste eden dobar kafic The Doors(musandra)
Drva novi ni sadija i se drugo ni isecija :D :D

Има автобуси шо минуваат низ Штип и одат у Кавадарци?

Има ли прокредит банка/банкомат у Кавадарци?

Slusnav imalo vo Kavadarci , se mi se cini vo Vatasha ili nekoe drugo kavadarecko selo, nekoj covek koj posreduval za stapuvanje vo brak pomegu Makedonci i nasi momi makedonki od Albanija. Ima li nekoj informacija poveke za covekov i kako do nego ?
Ima eden vo s.Timjanik Negotino, tamu rabotevme i kazuvase 1000 evra parce :D
--- надополнето: 3 јули 2012 во 11:02 ---
Веке 2-3 години работиме и по Кавадарци еве и слики:
Ги асфлатиравме ,,Рајко Жинзифов,,,,Киро С. Брко,,,,Елпида Караманди,,,,Црноречка,,,,,Калница,,,,,Божо Димов,,,,7ми Септември,,,,Васил Главинов,,,,Егејска,, и други. Еве слики, можда сме ја асфалтирале улицата на некој од форумот :D

Ima eden vo s.Timjanik Negotino, tamu rabotevme i kazuvase 1000 evra parce :D
--- надополнето: 3 јули 2012 во 11:02 ---
Веке 2-3 години работиме и по Кавадарци еве и слики:
Ги асфлатиравме ,,Рајко Жинзифов,,,,Киро С. Брко,,,,Елпида Караманди,,,,Црноречка,,,,,Калница,,,,,Божо Димов,,,,7ми Септември,,,,Васил Главинов,,,,Егејска,, и други. Еве слики, можда сме ја асфалтирале улицата на некој од форумот :D

sto ti e celta so ovie sliki ? :)
--- надополнето: 6 јули 2012 во 21:21 ---
Има ли прокредит банка/банкомат у Кавадарци?
moze malku kasno
sekako deka ima :)

Сега пред малце на локалната КТВ гледав обраќање на претседателот на советот на Кавадарци во врска со некој демант за тврдење на опозицијата дека локалната власт го штити Фени и дека Фени за Кавадарци бил она што е Топилницата за Велес.

За ова прашање гледам малку се дискутира, а во неврзани чаршиски муабети постојано се зборува дека загадувањето е огромно, власта тоа го негира. Постојат ли независни стручни анализи каде може реално да се согледа ситуацијата?

Мислам со доаѓањето на новата инвестиција од германците, монополот на Фени за најголем број вработени во градот ќе се намали па може и треба да се ревидира нивната повластена позиција во градот.

decki nesto slusam da ne ke ima zurka na kosturnicata za grozdoberot
jas ne veruvam vo ova,ama taka slusnav :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom