Кате Тембелеска

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
​
Кате Тембелеска со нов „хит“ - „Нечу стобом бити“ (видео)​

Кате дефинитивно зема замав на јутјуб! По #epicfail хитот „Преваран“ следи новото видео остварување кое ќе ве остави без зборови.

​
​
Кате Тембелеска го редефинира српскиот јазик со „Преваран“ (видео)​

Моментот кога се чувствувате како да сте „преваран“ (збор кој не постои на српски) од шокантните вокални способности на Кате Тембелеска додека „љока“ вотка!
​
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif

​
Кате Тембелеска со нов „хит“ - „Нечу стобом бити“ (видео)​

Кате дефинитивно зема замав на јутјуб! По #epicfail хитот „Преваран“ следи новото видео остварување кое ќе ве остави без зборови.

​
​
Кате Тембелеска го редефинира српскиот јазик со „Преваран“ (видео)​

Моментот кога се чувствувате како да сте „преваран“ (збор кој не постои на српски) од шокантните вокални способности на Кате Тембелеска додека „љока“ вотка!
​
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
Не бе...

Добро бре , никој не им кажува на овие дека со овие спотои и песни ( да не зборам за остатоко на квалитето ) се уствари понижуват сами себе ?? Или ваквите ко неа се мазохисти ?

п.с. Од кога sa tobom или s tobom се пишува со Stobom ?

Добро бре , никој не им кажува на овие дека со овие спотои и песни ( да не зборам за остатоко на квалитето ) се уствари понижуват сами себе ?? Или ваквите ко неа се мазохисти ?

п.с. Од кога sa tobom или s tobom се пишува со Stobom ?

А, види ја оваа:
​
fail-mk-samo-ti.jpg

Абе кај ги наоѓаш овие уникатниве, не можам да ја ислушам цела песна, ми ги надразни нервиве.

Коста Бургов, Надица Богеска, Драганче Митрески, Адријана Ацевска - Кеш,кеш, Рубинчо Благадуша, Глоријан итн. добија нова конкуренција.
Со Рубинчо можат да си снимат и дует, како сограѓани нели :pos:
image_09.jpg
16108.jpg

--- надополнето: 6 февруари 2012 во 23:28 ---

Оваа да не е вонбрачна ќерка на Бојо Андрески ? :facepalm::гомце::pos:
42547168.gif

Коста Бургов, Надица Богеска, Драганче Митрески, Адријана Ацевска - Кеш,кеш, Рубинчо Благадуша, Глоријан итн. добија нова конкуренција.
Со Рубинчо можат да си снимат и дует, како сограѓани нели :pos:

Замисли сите тие да направат група.Тоа би била самоубиствена комбинација.:pos:
Јас би ги качил на бродот "Илинден" и ајт во еден правец...(n)

Замисли сите тие да направат група.Тоа би била самоубиствена комбинација.:pos:
Јас би ги качил на бродот "Илинден" и ајт во еден правец...(n)

За таква работа и Илинден сам од себе би се репарирал и пак би потонал :pos:
А можат и да ги користат во МВР на испитувања.Пушти им ги уметнициве да се изразат и се ќе кажат вистина осомничените.

Back
На врв Bottom