Кате Тембелеска

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кате Тембелеска со нов „хит“ - „Нечу стобом бити“ (видео)

Кате дефинитивно зема замав на јутјуб! По #epicfail хитот „Преваран“ следи новото видео остварување кое ќе ве остави без зборови.

Кате Тембелеска го редефинира српскиот јазик со „Преваран“ (видео)

Моментот кога се чувствувате како да сте „преваран“ (збор кој не постои на српски) од шокантните вокални способности на Кате Тембелеска додека „љока“ вотка!
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif

Кате Тембелеска со нов „хит“ - „Нечу стобом бити“ (видео)

Кате дефинитивно зема замав на јутјуб! По #epicfail хитот „Преваран“ следи новото видео остварување кое ќе ве остави без зборови.

Кате Тембелеска го редефинира српскиот јазик со „Преваран“ (видео)

Моментот кога се чувствувате како да сте „преваран“ (збор кој не постои на српски) од шокантните вокални способности на Кате Тембелеска додека „љока“ вотка!
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
d34fc96f.gif
Не бе...

Добро бре , никој не им кажува на овие дека со овие спотои и песни ( да не зборам за остатоко на квалитето ) се уствари понижуват сами себе ?? Или ваквите ко неа се мазохисти ?

п.с. Од кога sa tobom или s tobom се пишува со Stobom ?

Добро бре , никој не им кажува на овие дека со овие спотои и песни ( да не зборам за остатоко на квалитето ) се уствари понижуват сами себе ?? Или ваквите ко неа се мазохисти ?

п.с. Од кога sa tobom или s tobom се пишува со Stobom ?

А, види ја оваа:
fail-mk-samo-ti.jpg

Абе кај ги наоѓаш овие уникатниве, не можам да ја ислушам цела песна, ми ги надразни нервиве.

Коста Бургов, Надица Богеска, Драганче Митрески, Адријана Ацевска - Кеш,кеш, Рубинчо Благадуша, Глоријан итн. добија нова конкуренција.
Со Рубинчо можат да си снимат и дует, како сограѓани нели :pos:
image_09.jpg
16108.jpg

--- надополнето: 6 февруари 2012 во 23:28 ---

Оваа да не е вонбрачна ќерка на Бојо Андрески ? :facepalm::гомце::pos:
42547168.gif

Коста Бургов, Надица Богеска, Драганче Митрески, Адријана Ацевска - Кеш,кеш, Рубинчо Благадуша, Глоријан итн. добија нова конкуренција.
Со Рубинчо можат да си снимат и дует, како сограѓани нели :pos:

Замисли сите тие да направат група.Тоа би била самоубиствена комбинација.:pos:
Јас би ги качил на бродот "Илинден" и ајт во еден правец...(n)

Замисли сите тие да направат група.Тоа би била самоубиствена комбинација.:pos:
Јас би ги качил на бродот "Илинден" и ајт во еден правец...(n)

За таква работа и Илинден сам од себе би се репарирал и пак би потонал :pos:
А можат и да ги користат во МВР на испитувања.Пушти им ги уметнициве да се изразат и се ќе кажат вистина осомничените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom