Катарина Ивановска

• Креатор на темата Креатор на темата Геврек
  • Време на започнување Време на започнување
Да Мила, те сфаќам, меѓутоа дали знаеш дека има многу наши кои предаваат на Кембриџ, Оксфорд, кои работат во едни од најпознатите светски компании и лаборатории и при тоа имаат големи успеси таму? Никој од нас не ги знае нивните имиња, ниту пак негде биле спомнати, освен неколку пати во списанието Теа ми се чини што ќе налетам на нешто такво. Меѓутоа да не одиме повеќе офтопик, мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам ;)
Се слагам дека тие не се интересни се додека не се СОБЛЕЧАТ по гаќички а се згодни ко неа....овака за никој не е битно кој што успеал...па и Катерина не беше битна додека не ја видоа во ангелите во долен веш;):pipi:
Да да не идеме оф топик да..:)

Глупите девојки идат на мис на свет, паметните стануваат супер-модели.

Позирање за Викторијас Сикрет е исто ко и играње во финале на Лига на Шампиони.

Читав интервју од неа во Теа Модерна, ми делуваше сосема ок. Се гледа дека животот надвор колку што ја облагородил финансиски и ја направил независна, сепак и создал и доза резервираност, ми изгледаше како да е изолирана, неупатена од овдешните случувања. Имаше искоментирано дека Скопје е многу нездрав град за живот и дека тука не може да работи, зошто едноставно, луѓето околу неа не се професионални.
И верувам, иако не ја познавам.
Делува како да не се замара многу со овдешните ситуации, а така сигурно е и најпаметно.
Што ќе и е малограѓанштина на девојка што на свои дваесет и некоја чекори на светски модни писти? Признание од квази новинари и слични ним модни критичари сигурно не.

Девојката е храбра, можеби не е најпаметна, но успеала.

Катарина Ивановска за Madeleine Christmas

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

13.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Физички една сосема обична девојка која доколку би ги тргнала скапиве дизајни и шминката не би изгледала ништо посебно убава, во маало имам посимпатични девојки ;)
Но, нека си ја тера работава како модел очигледно добро и оди ;)

Катарина Ивановска заштитно лице на H&M

Катарина Ивановска не застанува. Таа деновиве беше ангажирана од уште еден успешен светски моден бренд, шведскиот H&M, како заштитно лице за колекцијата пролет- лето 2012.Нашата Катарина за оваа фотосесија позираше заедно со уште една популарна манекенка Михаела Хлавачкова.
02.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom