Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ќе си носиш смоки од домаТаму смоките се поскапи од бензинот![]()
1. Не сум бил лично таму, не знам за ова.А сега една исправка за она што го пишал членот кој ја отворил темава:
1.што се однесува за газираните пијалоци и водата за пиење, водата е поефтина
2.бесплатни услуги можат да користат сите кои имаат residence во Катар
3.кој тоа те лажи ако си самец дека нема да ти дозволат да идеш во трговски центар? Ц ц ц , па како тогаш јас сама пазарувам секој петок ко сум слободна ?????
4.Освен индијци, Доха врие од луѓе од Шри Ланка, Пакистан и Бангладеш.
5. Не точно дека даваат претежно индиски проекции. Американските филмови се приоритетни.
6. Синско месо е забрането и не смее да се увезува, а камоли да се помисли да се јаде.
7.Алкохолот не е забранет. Слободно можеш да пиеш.
8. И за крај, Катар нема врска со Обединети Емирати. Катар е сосема друга приказна. Во Дубаи можеш да се носиш секси по улица, но во Катар никако. Мораш да си скромно облечен.
Добро де, грешка е направена. Не мора во секој втори пост да потсетувате дека имам погрешено.
Фала.
--- надополнето: Nov 15, 2011 10:50 PM ---
1. Не сум бил лично таму, не знам за ова.
2. Читаш, но не дочитуваш.
**Бесплатни услуги имаат премногу, но се достапни само за граѓаните на Катар.
3. Се однесува на мажите самци.
**ако сте самец - во петок не може да ви се дозволи влез во трговски центар, на пример. Само на цело семејство и жените.
4. Не го коментирам, уште еден доказ дека го немаш прочитано цел пост.
5. Ок.
6. Точно.
**Свинското месо е забрането, но велат, дека во декември се јаде.
7. Токму тоа. Верата им забранува на локалните жители, кои за да го избегнат "срамот", се кријат по хотели.
8. Катар разбрав отпосле дека не припаѓа на ОАЕ, но беше доцна за да го едитирам постот.
Благодарам за забелешките. Респекат.