КАСТРО

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
шо зборите бе?:nesvest:

Старата манџа на новата пломба. :)

...Баш ми е криво што го затвориле у сабота требаше да идеме на свирка на Новиот Почеток и ништо:/ ...Све пропадна у вода!!!:tapp:

Cestitki za plombata nikad povekje da ne go otvorat..

А зошто? За да се промовира уште повеќе новиот брат говна од србија или? На никој нормален човек не му смета кастро, ама баш ме интересира што тебе ти смета???

А зошто? За да се промовира уште повеќе новиот брат говна од србија или? На никој нормален човек не му смета кастро, ама баш ме интересира што тебе ти смета???
Изгледа он е некој од тие фенси луѓе што излагаат во Динамик па не сака да ги гледа фацките што ислагаат во Кастро.

Изгледа он е некој од тие фенси луѓе што излагаат во Динамик па не сака да ги гледа фацките што ислагаат во Кастро.

:vozbud: секако да, да! :wink: тоа е најкомпетентниот одговор што може да се даде!

трагично баш се спремав за straight jackin

Среќен сум! И јас би посакал никогаш да не го отворат! (си имам свој причини)

Мислам дека ова е доволно време за да си сменат репертоар South Park, више ко дежаву ми е секој проклет Петок !

South Park?
:pos2::pos2:Сум рекол еднаш ги гледав и никад више

...Зашо бе вакви реакци...баШ штета:/ ...за динамик не ми е криво ич..Али за кастро да!:toe:

ај у п.м. еднаш бев таму, и таман вторпат да идам....брат ми ми вика го затвориле...па да ти ебам и среќата што ја немам и се:zid::zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom