О, очигледно сум немала Касандроманија, само 5-6 епизоди сум гледала. Ама како да не се сеќавам на денот кога првпат почна да се емитува (на МТВ беше така ?!) Баба ми и дедо ми испособрале 20 луѓе и се спремаат Касадра почнува, мајка ми и татко ми исто (општи хаос, не знаеш ни кој пие ни кој плаќа), а јас, па ништо 5минути гледав дур ми читаа што како и после ме испратија да ме чуваат баба ми и дедо ми ... Седнувам јас овие ми викаат, знаеш кој е овој филм :icon_roll, ова е Касандра, мораш да го гледаш, прв филм во Македонија, ова е она, тоа е тоа и можеби заради тоа и ми се згади да ја гледам (знаете баба како го отекува внучето со небитни работи за негова возраст и внучето нормално ќе бега подалеку од Касандра и се со неа:pred
Памтам само дека бев маскирана во Касандра, а и Ранду имав дури
... Низ сите тие пооригинални маски ни дадоа награда ејјј ... Колку луѓево биле заразени со чудово ... :helou::helou::helou:
Значи не го гледав филмов, ама за сите тие што не го гледале помлади генерации, тие што пропуштиле лекот е Перегрина, ајт сега за ново време кога замирал градот да биде прогласен терминот од 5h до 6h.
:ija: