Kassandra

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Па со Касандра почнаа сапуниците во Македонија. Таа серија беше прва сапуница, и после дојдоја другиве. Вистина беше една од најдобрите серии. :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
ја гледав иако бев мала...памтам ја терав баба да ми чита..касандра,ранду,луи давид,доринда(ја памтам бидејки еден другар минатата година на маскембал беше доринда:pos:) иначе она беше прва серија кај нас нели и од тогаш почна онаа револуцијата на серии :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
како не се сеќавам на серијава..се што имаше да с екупи со знакот на касандра го купив..ама тогаш бев мала..што знам 3 или 4то...сеа коа ќе ми текне ми се иде да прснам од смеа

R

Razorblade Kiss

Гостин
Кога ја видов темава си реков-аман сега,да не ќе ја репризираат мтв пак:)Серијата беше гром во тоа време не знам...сите сакаа да бидат Касандра...сега кога ќе се навратам,сум трошела попусто време на 150 епизоди...па кога дојдоа во Скопје каква еуфорија беше тоа,леле!Сега да ме седнеш да гледам шпанска серија...ма нема шанси!Касандра тогаш беше една и единствена...и така ќе остане:pos2:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Tаков ни беше менталитетот!!!
што викаше Џемо Билбил :)
Народен херој Луи Давид :)

Ранду бе.... :) гледај ми аватар и потпис :)

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Evaaa,Kasandra. Koa ke se poredevme site pred Tv :pos:
Dobra serija bese,imav eden kup raboti so logoto Kasandra.
Gledam sea ima na Sitel edna serija kako Kasandra samo sto serijata se vika Peregrina,a sodrzinata epten ista,samo glumcite so razlicni iminja.

vmd

mafijas
Член од
26 јануари 2007
Мислења
153
Поени од реакции
1
kasandra koga ja davale ja ne sum bil roden.hahahhhaha

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Димитар напиша:
Tаков ни беше менталитетот!!!
што викаше Џемо Билбил :)
Народен херој Луи Давид :)

Ранду бе.... :) гледај ми аватар и потпис :)
Не ми кажувај дека песната во плеерот ти е од серијата....

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
NIppI напиша:
Не ми кажувај дека песната во плеерот ти е од серијата....
e па, не ти кажувам :smir:

Kassandra, amor verde eres para mi.
Kassandra la fuerza de mi rastra lucha por ti
Kassandra accestos del pasado
iluminan el amor... nuestros cuerpos.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Димитар напиша:
e па, не ти кажувам :smir:

Kassandra, amor verde eres para mi.
Kassandra la fuerza de mi rastra lucha por ti
Kassandra accestos del pasado
iluminan el amor... nuestros cuerpos.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Se sekavam na Kasandra..ee vreminja bea toa :) Vo toa vreme mislam deka bese 9 casot navecer koga se prikazuvase Kasandra kaj dedo mi na selo se kradea konji, kravi dodeka drugite mazi,zeni, stari i mladi gledaa Kasandra.:) Sega davat edna nova serija Peregrina, se mi se cini deka ima ista sodrzina ama bas ista kako Kasandra, se isto se slucuva samo so drugi iminja..

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Ја поштувам Касандра. Бренд човече. Собирав сликици (обични, се продаваа 10 исти - како албумче беа направени за 10 денери, и после се мењавме), ги имав преку 100, после го имав албумот со самолепливи сликички и стално дедо ми ми купуваше нови пакетчиња, и памтам дека многу се нервирав коа ќе ја добијам Чавела по 100ти пут (а неа ја мрзев од дно на душа :pos:). Исто памтам еднаш на една другарка од јакна и украдоа 300 денари и околу 100 сликици од касандра, и нормално, детево се уби од плачење, не ради парите(шо у прво одделение се чисто богатство) него ради сликиците. И сеа пред некое време си најдов ланче со Касандра и Луис Давид у срце. Ми стои сеа у накитот (ко шо се вратила модава, глеам дека наскоро ќе ми стане главен детаљ :pos:). И што е најбитно, на Касандра, дефинитивно се научив да читам.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
...забораив да кажам дека уште у соба си ги чувам постерите од Касандра(под кревет ми се) и дека у прво одделение бев Касандра-невеста на маскембалот за 1 април :)

Kajgana Shop

На врв Bottom