Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ех на карти колку време имам потрошено од мојот живот. Со братучед ми кога ке седневме ко цел ден не сме излегувале од надвор што не сме играле бриџ со по 40 крти:baeh: све шо ке ни текнело

и јас имам многу играно карти али тоа беа времинја ех тито:pos::pos:

Играм карти понекогаш...омилени игри ми се кент и макао.

Бејлот дефинитивно, ја плескаме скоро секоја вечер, игра во која ако имаш добар партнер и добри противници никогаш нема да ти здосади, да, да, ова озбилен сум јас:D

ејјјјјјј кент,цпн поп,магарец леле какво смеење има тука а и да неизбежно брич кога има време и желба

hant igram ko luda,skoro sekoj pondelenik se sobiravme do pred nekoe vreme i navecer igrame hant i slusame love songs na Fortuna radio,pa koj e golem obozavatel na hant neka pise moz ke izigrame nekoja partija :0 da si gi isprobame znaenjeta :))

бриџ/хант за летен распуст само на одмор...друго ретко....

еее карти традиционала коа немаш PC или технологија при рака карти фати играј со другари

бриџ/хант за летен распуст само на одмор...друго ретко....

ООО колега. И ја бриџ цепам ама сеа немам противник ги исплашив се. Инаку префрлам и на Блекџек и ми тера баш убаво.

Karti si igram redovno koga sum na odmor ili izlet malce relaksacija.Najveke igram bridz,poker i blackjack ponekogas.

карти играм само на лето...на плажа ..е сега некогаш играме хант или магаре ама јако е..:vozbud:

ах тие карти, тој хант и таму ти слични игри [FONT=&quot]:pos: добра забава
[/FONT]

dosta gi igram so drugarite a igram:hant,dznk.tablanet,makao,santa ,poker i dr:wink::wink:

На одмор редовно играм а дома коа сум забравам а иначе играм макао,кент,магаре,р’м...

Море...кент колку ми се играт,ама слабо кандидати...во последно време ич не играме :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom