- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 1.086
Каролина изгледа феноменално во секој поглед затоа што за невидена среќа во неа се споени невиден глас, изглед и одлична продукција која се грижи за секој детаљ од нејзината кариера. Освен како пејачка, Каролина ја имала таа среќа да биде и ѕвезда, за разлика од многуте кои или се пејачки или сакаат да се ѕвезди без пеење.
Успешна и преубава, Каролина е се уште на врвот на македонската естрада, па токму затоа предизвикува толкаво медиумско внимание, а по се изгледа еве и на форумов предизвикува чим толку се коментира нејзиниот изглед и глас. А кој е најозборуван и најкритикуван во секоја смисла, тогаш значи дека е успешен.
Некој што пее опери, а нема изградено кариера во поп музиката, за жал нема никаква корист од таа дарба за пеење опери, а нити па ќе биде баран за насловни страни тука и во странство.
BTW, не е пушач, знаеш ли што збориш?
Успешна и преубава, Каролина е се уште на врвот на македонската естрада, па токму затоа предизвикува толкаво медиумско внимание, а по се изгледа еве и на форумов предизвикува чим толку се коментира нејзиниот изглед и глас. А кој е најозборуван и најкритикуван во секоја смисла, тогаш значи дека е успешен.
Некој што пее опери, а нема изградено кариера во поп музиката, за жал нема никаква корист од таа дарба за пеење опери, а нити па ќе биде баран за насловни страни тука и во странство.
BTW, не е пушач, знаеш ли што збориш?

rocitav komentarot na aleks i namesto Elena P procitav Elena R i se potepav da mu odgovoram ama vo komentarot na Dijamante procitav operski glas pa totalno se zbuniv,koga svativ za kogo se zbori uste poveke se zbuniv, mislam jas neznam naslov na niedna nejzina pesna ,ama niedna nema mesto da se sporeduva so Karolina vo pop muzikata .Znae da pee opera, super neka znae i neka pee predobra mi e Ana Durlovski nemam nisto protiv operskite pejacki,ama nemaat mesto onie sto ne mozat da go prilagodat glasot na pop muzika,treba da znaes kaj ti e mesto.Eve da ne go spomnuvam Toska eve ke go zemam Marjan Stojanovski toj kolku sto znam e operski peac,ama znae ili moze da go prilagodi glasot za pop muzika ne mozes da go osetis deka pee opera.