Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку не знаете што да кажете или напишете барем не тресете глупости,немој сега и на Сања Николиќ да и извадите пасош,тоа што некој настапува и е популарен во друга држава,не значи дека станал нивен државјанин.Сите македонски граѓани кои имаат бугарски пасош,го имаат пред се поради фактот што не можат да извадат виза за нигде па тој пасош им е единствен излез,Каролина како јавна личност тој проблем го нема и не само таа туку сите јавни личности немаат проблем со визите за ниедна држава.Каролина има година швајцарска виза со која патува во Европа и годишна грчка виза,како и сите јани личности пејачи,политичари и останати граѓани македонски кои имаат малку повеќе пари.
Епа затоа ми е чудно зошто луѓево така зборуваат???

ЕДИТ: еве го најдов линкот
Ова е со некоја намера направено.Можеби од љубомора?

Епа затоа ми е чудно зошто луѓево така зборуваат???

Ова е со некоја намера направено.Можеби од љубомора?
Па ова секој може да го постави на интернет за било кого,но тоа се чисти глупости,очигледно дека истите имале некои зли намери,али штета што ништо не и можат,само мислам дека треба да им се заблагодари за бесплатниот маркетинг што и го прават,а воедно и добри фотки ставиле.

Кое е вашето мислење за Каролина? Која ви е омилена/неомилена песна од неа? Мене Каролина ми е најдобра пејачка од нашава естрада, и речиси сите нејзини песни ми се допаѓаат!

Jok more nisto ne mi se dopadja!...ni ona ni pesnite nejzini!!
:vozbud::vozbud::vozbud:

беше невиден талент,............само не ми е јасно зашто не се потруди да го развие тој талент,небото ке и беше граница.........штета,навистина штета,само кога ке ми текне што се можеше да постигне,само ако се потрудеше...многу поубаво пееше тогаш...ахххххххх штета

Избришани постот на ДИЈАМАНТЕ со клипот и репликата на тој пост од Философус затоа што Дијаманте погрешно поставила клип и страната се имаше издеформирано.
Друг пат кога ќе ставате клип (тие што не знаете), копирајте го линкот од Youtube и само стиснете paste во полето за текст. Ништо друго.

Еве го уште еднаш клипот, дует на Каролина со сестрите Малели. / Супер Ѕвезда 2001

Малку ми се смешни коментарите од типот дека Каролина ништо не работела и дека не се трудела да го развива својот талент.Таа итекако работела и работи на себе и својот талент и ден денес.Можеби е точно дека не е болно амбициозна пејачка која е спремна да гази и лешови за да стигне до целта или пак да измислува разноразни лаги и измами за да им се додворува на публиката,да се фали со лажни договори наводно склучени во Лондон,Париз,Амстердам или Њујорк како некои нејзини колеги па после да нема ништо од тоа.Нејзина најголема маана е нејзината скромност и пред се искреност,и тоа што не сака јавно да се фали која е и што се направила во животот и кариерата.

Да, факт е дека денес Каролина снима претежно комерцијални песни,песни на кои не доаѓа до израз нејзиниот вокал до крај,но за жал тоа публиката го бара и таа од публика живее,а не од фалење по медиуми,денес вредиш толку колку што ти вреди последниот хит.Сепак на секој нејзин албум имало по една до две песни што би се рекло за добра интерпретација,но воглавно тие песни не биле медиумски експонирани.Инаку пред неколку месеци ја имав таа можност да ја слушнам во живо со J will always love you од Витни Хјустон,и денес таа изведба и е многу подобра одошто пред 15години,а тоа се пред се должи и на поголемото искуство што го стекнала овие години.
Инаку за информација,таа барем еднаш во неделата во зависност од обврските има часови кај оперската пејачка Милка Ефтимова.

Еве уште една песна на Каролина од пред-Авалонскиот период.

Каролина е единствената пејачка која израсна на македонската сцена, од 11 години стана славна - патека на кариера која речиси никој и ја нема. Она од 11 ја испеа Мамо, пушти ме, потоа 2-3 години не знам - не сум информирана што правела на музичко поле, али некаде од 14 години активно започнува да опстојува на нашава естрада се до ден денес. Живи били, па видели дали некоја од сегашните пејачки ќе опстанат толку долго, воедно тие не ни почнале од ниво како Каролина

kolku mi se smesni komentarite deka Karolina e naj,naj pejacka i objasnuvanja kako oni ja slusnale i kako oni znaat kolku ona vredi ,a istite tie pojma si nemaat od muzika,i voopsto ne znaat da primetat kvalitetna izvedba,vprocem za zal voopsto ne ni znaat sto e toa kvalitetna izvedba.

Karolina kako devojce bese neviden talent,steta sto ne uspea da go iskoristi i da go nadgradi,za toj sto se razbira vo kvalitetna muzika i kvalitetno peenje ova e jasno kako den,e sega tie sto ne se razbiraat,logicno e da negoduvaat ...

За тоа колку вреди и како пее одамна сите знаат и се докажала безброј пати,но едно е сигурно таа пее и има извонредна вокална интерпретација,а не вришти на сцена како некоја свиња како што прават некои нејзини колешки,а за оние кој не го разбрале и слушнале нејзиното пеење исчепкајте си ги ушите па може ќе слушнете.
На крајот пеењето и музиката е вкус,на некој му се допаѓа на некој не,а на сите вас на кој не ви се допаѓа никој не ве приморува да ја слушате.Тоа што не ви се допаѓа апритоа се оптоварувате со неа е тоа е ваш проблем.

Несубјективно, Каролина има преубав милозвучен глас, чист, прецизен, јасен, мил, пријатен за слушање, зборувам за пеење во живо. Еве Елена на пример (чии песнички ми се допаѓаат) во живо има доста груб глас кога пее, не е толку чист и вришти, за други да не зборам затоа што немаат ни кариера приближно како Каролина и Елена, па затоа ги коментирам Каролина и Елена.

Иначе песната КРАЈ е прво место на сите топ листи на радијата Фортуна, Буба Мара, Сити, Метрополис, дури редовно ја пуштаат на турбофолк радиото Зона М1. Се чека члетен спот за песнава, јас би сакала да биде некако покрај вода, така ми делува и песната.

И нешто најново. Никола Сариќ - Сајко не е повеќе во продукцијата Емоушн, така да се плашам дека Авалон и Емоушн нема да сакаат да излезе таа дуетска песна, којзнае:toe:

Lele 66 stranici za dali Karolina e peachka ili ne..xexexe...ne ste normalni :):):)
a za Karolina...mislam deka ke ima i ponadezni pejachki vo Makedonija ponatamu
:smir:

interesno kako ne se pogodi ni eden koj se razbira vo muzika i peenje na temava koj ja pofali karoilina i nejzinoto takanareceno peenje,nikoj drug osven nekoi amaterski obazavateli kako nekoi sto ne se simnuvaat od temava,pojma nemaat od muzika ama zatoa pak na site im solat pamet za istoto.karolina e za zal promasena investicija,nema ona nikakva vrska so peenje,ona e samo edna vestacki stvorena i vestacki odrzavana zvezda od koja nekoj ima kar.zvezda da,ama PEJACKA za zal ne,a mozese da bide da imase malku pamet.
i gi molam tie sto ne se razbiraat vo muzika i sto voopsto nemaat pojma za sto jas zboruvam neka ne mi repliciraat,tuku neka zemat malku da se osvestat od svoite iluzii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom